•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Levi’s
Käytännöllisiä vaatteita nykyaikaiselle pyöräilijälle

Yhdysvaltalainen Levi Strauss & Co. perustettiin vuonna 1853. Tänä päivänä Levi’s on yksi maailman suurimpia tekstiilialan yrityksiä ja markkinoiden johtava farkkujen valmistaja. Perinteikäs yritys lanseerasi ensimmäiset pyöräilyyn suunnitellut housut jo vuonna 1895 muutaman vuoden verran myöhemmin sinisten kulutusta kestävien työhousujen jälkeen. Yli sata vuotta myöhemmin yritys tarjoaa pyöräilyn harrastajille Commuter-malliston, joka sisältää monipuolisia ja teknisiä tekstiilituotteita pyöräilijöille.

Levi’s Commuter – luotu pyöräilyä varten
Commuter-mallistolla Levi’s keskittyy erityisesti kaupunkipyöräilyyn. Malliston tuotteet ovat poikkeuksellisen mukavia, niiden istuvuudessa on otettu huomioon pyöräilyn liikkeet ja ne ovat hengittävistä materiaaleista valmistettuja yhdistettynä legendaariseen Levi’s-tyyliin. Päivin öin, satoi tai paistoi – Commuter-mallisto on suunniteltu tien päälle. Mukavat, venyvät ja mukautuvat materiaalit, korkeampi takaosa, pitempi etupaneeli, takataskut tärkeimpien tavaroiden kuljettamiseen, 3M-heijastinnauhat sekä vettä ja likaa hylkivät materiaalit. Commuter-mallisto erottuu joukosta toimivuudellaan ja nykyaikaiselle pyöräilijälle räätälöidyillä ratkaisuillaan.

Levi’s Commuter -mallisto koostuu t-paidoista, housuista sekä takeista, ja se soveltuu täydellisesti urheilullisille kaupunkipyöräilijöille.