PowerDot

PowerDot on yhdysvaltalainen vuonna 2016 perustettu yritys, joka on kerännyt paljon huomiota sovelluspohjaisten lihasstimulaattoreidensa ansiosta. Yritys on kehittänyt Bluetoothilla toimivia pieniä podeja, joita voi hallita ilmaisella PowerDot Companion -sovelluksella älypuhelimella. EMS (Electrical Muscle Stimulation) hyödyntää sähköisiä impulsseja, jotka saavat halutut lihakset ja lihasryhmät supistumaan. PowerDot hyödyntää tätä teknologiaa ja tarjoaa sen tyylikkäässä, kevyessä ja helppokäyttöisessä paketissa. Toisin kuin kilpailijansa, yritys valmistaa tuotteita, jotka toimivat ilman hankalia johtoja tai painavia ohjausyksiköitä.

Monipuoliset esiasennetut ohjelmat lihasten suorituskykyä ja palautumista varten tarjoavat optimaalisen stimulaation niin harjoitteluun kuin palautumiseen. Urheilijat, valmentajat ja fysioterapeutit käyttävät PowerDotin sähköstimulaatiota lämmittelyyn, harjoitusten tehostamiseen, palautumiseen ja miellyttävään hierontaan. Kaikki harjoitustiedot löytyvät sovelluksesta

Löydät ROSE Bikesilta PowerDotin lihasstimulaattorit harjoitteluusi ja lihastesi palautumisen tehostamiseen! Tutustu tuotteisiin nyt!