•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

GORE Wear
UUSINTA INNOVAATIOTA EDUSTAVAT TUOTTEET

Jo yli 30 vuoden ajan GORE Wear on kehittänyt tuotteita, jotka tekevät urheilemisesta nautinnollisempaa. Tuotteita, jotka perustuvat tieteelliseen tutkimustyöhön ja tietoon urheilijoiden tarpeista. Goren tuotekehitys on jatkuvaa tutkimuksen, suunnittelun ja testaamisen vuorovaikutusta. Hyödyntäen maailman parhaita tekstiiliteknologioita GORE Wear luo teknisiä vaatteita, jotka ovat ainutlaatuisia niin istuvuudeltaan kuin suojaavuudeltaan. Näin sinäkin pystyt tekemään ainutlaatuisia saavutuksia juostessa, pyöräillessä ja ulkona liikkuessa. Ole ensimmäisten joukossa kokemassa viimeisin urheiluvaateteknologia GORE-TEX-kalvon keksijöiltä.

#ALWAYSEVOLVE

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Kesällä 2017 julkistettu GORE-TEX SHAKEDRY -teknologia vie urheiluvaateteknologian aivan uudelle tasolle niin pyöräilyssä ja juoksussa kuin muussa ulkoliikunnassa. Tämä vallankumouksellinen kehitys materiaaliteknologiassa tekee mahdolliseksi poistaa yksi materiaalikerros kokonaan teknisen takin valmistuksesta. Tämän avulla voidaan välttää takin viilentävä vaikutus sen materiaalikerrosten kastuessa. Tekin ulkopinta on pysyvästi vesitiivis eikä ime kosteutta, minkä ansiosta vesipisarat voi helposti ravistaa pois takin pinnalta. Käytön aikana juostessa tai pyöräillessä vesipisarat yksinkertaisesti valuvat pois takin pinnalta, joten takin pinnalle ei myöskään muodostu hengittävyyttä heikentävää vesikalvoa. Shakedry-takit on suunniteltu kunnianhimoisille urheilijoille – se mahdollistaa huippusuoritukset, myös silloin kun sää ei ole poutainen. Tämän takin kanssa urheilijan ei tarvitse odottaa parempia sääolosuhteita ennen harjoituksen aloittamista.

#ALWAYSEVOLVE

GORE Wear Road -tuotteet: Teknistä toimivuutta ja tyyliä

Jos haluat spontaanisti lähteä maantiepyöräilemään milloin tahansa, tarvitset laadukkaat vaatteet, jotka toimivat kaikissa säissä. Intohimoisten urheilijoiden inspiroimana kaikki tuotteet GORE Wearin valikoimassa heijastavat yrityksen omistautumista jatkuvaan tuotekehitykseen. Raikkaat tyylit yhdistettynä teknisesti parhaisiin materiaaleihin luovat täydellisesti maantiepyöräilijän tarpeisiin sopivia tuotteita. GORE Wear Road -mallisto on suunniteltu palvelemaan maantiepyöräilijöitä kaikissa tilanteissa oli kyseessä sitten iltalenkki ystävien kanssa, viikonloppuretki tai kilpailu. Yhdessä GORE Wearin irtohihojen ja irtolahkeiden kanssa tämä tuotemallisto tarjoaa keveyttä ja liikkuvuutta kaikkina vuodenaikoina, sillä vaatteita voi myös käyttää kerrospukeutumiseen talvitakin alla. Tässä Goren mallistossa on paljon tuotteita, joista on tullut korvaamattomia maantiepyöräilijöiden perusvarustevalikoimissa. GORE Wear Road -mallisto takaa mukavuuden ja tyylin säällä kuin säällä.
#ALWAYSEVOLVE

GORE Wear -teknologiaa maastopyöräilyyn Suorituskykyä ja tinkimätöntä mukavuutta vaativille urheilijoille

Kevyet, hyvin istuvat ja luotettavat vaatteet ovat suorituskyvylle erittäin tärkeä tekijä – oli sinulla sitten rankka harjoituspäivä tai vuoden tärkein kisa edessäsi. GORE Wear on kehittänyt mallistonsa maastopyöräilyyn suunnitelluista vaatteista maastopyöräilijän unelmavarusteita. Tämän mahdollistavat muun muassa yrityksen kanssa yhteistyössä vaatteita kehittävät huippu-urheilijat, jotka ovat maastopyöräilyn maailmancupin kärkeä. Jos tähtäät podium-sijoituksille, on pienimmilläkin yksityiskohdilla merkitystä. Maastopyöräilymallisto mahdollistaa suorituskykyisille urheilijoille nopean mukautumisen eri lämpötiloihin pitkissä kisoissa. Tuotteet on suunniteltu täydellisiksi varusteiksi urheilijoille, jotka harjoittelevat ja kilpailevat säässä kuin säässä. Näillä varusteilla urheilijat voivat uhmata säätä ja luoda itselleen parhaat mahdolliset edellytykset huippusuorituksiin karuimmissakin säissä.
#ALWAYSEVOLVE