FOR.BICY

Tuotemerkin FOR.BICY suunnittelijat kehittävät pyöräilyvaatteita, joissa yhdistyy tekniset materiaalit italialaiseen tyyliin ja intohimoon. Yrityksen tavoitteena on aina kehittää ja valmistaa käytännöllisiä pyöräilyvaatteita, jotka säteilevät kauneutta ja keveyttä jokapäiväiseen käyttöön. Siksi FOR.BICYn tuotteet tuovat tyylikkyyttä arkeen – jotta hektinen elämä olisi hieman mukavampaa.

FOR.BICY aloitti hyvin istuvien pyöräilyvaatteiden kehittämisen ja valmistuksen 1950-luvulla. Jo silloin yrityksen tuotteet tekivät ihmisiin vaikutuksen laadullaan ja älykkäillä yksityiskohdillaan. Voit esimerkiksi varustaa LADY DOWNTOWN tai MAN URBAN -pyöräilyhousut geelipehmusteella muutamassa sekunnissa tai käyttää niitä kuten tavallisia alushousuja ilman pehmustetta. Alushousujen saumaton design takaa erinomaisen istuvuuden ja estää hankaumien syntymistä pisimmilläkin lenkeillä.

FOR.BICY-tuotteet tuntuvat yksinkertaisesti mahtavilta – olit sitten pyörän päällä, toimistolla tai luonnossa ulkoilemassa. Italialainen yritys, jonka päämaja sijaitsee Lombardiassa, tuo hieman lisää keveyttä ja iloa arkeesi – olit sitten missä tahansa.