UYN

Luonto on paras opettaja ja usein parhaat ideat syntyvät kun seuraa tarkasti luontoa ja oppii siitä enemmän. Tämä ajatusmaailma on tuotemerkin UYN suunnittelijoiden inspiraationa, kun he jatkuvasti pyrkivät yhä parempaan urheilusuoritusten luonnolliseen vapauteen ja keveyteen luodakseen täydelliset olosuhteet huippusuorituksia varten.


Unleash your nature – yrityksen nimi on sekä heidän pyyntönsä, että motivaationsa teknisten vaatteiden kehittämisessä urheiluun. Loppujen lopuksi kuitenkin kaikki eri teknologiat ja materiaalit, joita italialainen valmistaja Trère Innovation käyttää, ovat luonnosta peräisin ja tukevat sinua puskemaan itsesi suorituskykysi äärirajoille ja päästämään valloilleen kaikki voimasi. UYN-vaatteet toimivat hyvin paitsi urheillessa, myös mukavina arkivaatteina ja rentoutumiseen – esimerkiksi rankan harjoituksen tai kilpailun jälkeen.


UYN asettaa tuotteilleen erittäin korkeat laatuvaatimukset. Vain kun vaatteet estävät liiallista kuumuutta kerääntymästä, heijastavat pois lämpöä, toimivat viilentävästi ja vähentävät kitkaa, ne ovat tarpeeksi hyviä UYN:lle. Heidän tuotteensa eivät ole pelkästään alusvaatteita ja sukkia – ne ovat osa luontoa tukemassa urheilusuorituksiasi.