•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

ROSE
Koe talon oman merkin laatu ja monipuolisuus!

Pyöristä ja pyöränosista pyöräilyvaatteisiin ja tarvikkeisiin. ROSEn tuotevalikoimaan kuuluu takuulla myös sinun tarvitsemasi pyöräilytarvike. Lähes kaiken kattava tuotevalikoimamme tarjoaa huippulaatua ja erinomaisen hinta-laatusuhteen.

Pyörät ovat intohimomme! Etsit sitten uutta sähköpyörää, maastopyörää, maantiepyörää, cyclocross-pyörä tai hybridipyörää – me tarjoamme sinulle mahdollisuuden suunnitella ja ostaa unelmiesi pyörä tai tilata valmis paketti valmiiksi koottujen pyöriemme joukosta. Siten jokainen pyöräilijä voi löytää valikoimastamme tarpeisiinsa täydellisen pyörän. ROSE-tuotemerkin valikoimasta löydät laadukkaat pyöränosat unelmiesi pyörään. Esim. satulat, etuhaarukat, polkimet, valot ja paljon muuta – tutustu laajaan valikoimaamme ja mahdollisuuteen suunnitella oma pyöräsi.

Ei mitään päälle pantavaa? Selatessa ROSEn kattavaa vaatevalikoimaa löydät takuulla tarpeisiisi sopivat pyöräilyvaatteet tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vaatemallistoon kuuluu muun muassa pyöräilypaidat, pyöräilyhousut, pyöräilyshortsit, henkselihousut, ajohousut, takit ja housut talvipyöräilyyn, hanskat ja päähineet. ROSE tarjoaa kaiken tarvitsemasi seuraavaan pyöräilykilpailuun, pyöräretkille ja lomamatkoille. Näin olet aina valmiina tilanteessa kuin tilanteessa.

Tarvitsetko uuden pyörälaukun, vesipullon tai pumpun? Selaa ROSEn pyöräilytarvikkeiden valikoimaa ja löydä tarpeisiisi sopivat pyörän hoitotuotteet, pyörätyökalut ja kuljetusratkaisut. Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi, oli kyseessä sitten pyörän kori, renkaanpaikkaussarja tai pyörälukko. Tutustu valikoimaan ja tilaa tarvitsemasi!