Magura

Laadukkaita pyöränosia tiedolla ja kokemuksella

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

88 Hakutulokset

Magurasta puhuttaessa ammattipyöräilijän mieleen tulee todennäköisesti ensimmäisenä maastopyöräjarrut Marta tai Louise, hydrauliset vannejarrut HS11 tai HS33 sekä joustavat etuhaarukat Durin ja Thor. Näitä ikonisia tuotteita seuranneet hydrauliset levyjarrut ja etuhaarukat ovat myös todistaneet Maguran kattavan kokemuksen ja tietämyksen pyöränosien valmistuksessa.

Maguran pyöränosat – tiedolla ja kokemuksella valmistettuja tuotteita pyöräilyyn
Maguran tarina huippuluokan asiantuntemuksesta pyöräilyssä alkaa jo vuonna 1893 yrityksen perustajan Gustav Magenwirthin ansiosta. Alussa yritys ei kuitenkaan valmistanut pyöränosia, vaan ohjaustankoja ja ohjaamonosia moottoriajoneuvoille Bad Urachissa Saksassa. 50 vuoden kokemuksella jarrujen valmistamisesta yritys ryhtyi erikoistumaan pyöränosien valmistukseen 70-luvulla. Uusien tuotteiden kehittämisessä hyödynnettiin vuosien varrella kerättyä tietoa ja kokemusta. Nyt Magura ryhtyi valmistamaan jarruja pyöriin.
 
Magura – pyöränosien saumatonta yhteistyötä  
Pyöränosia valmistavan Maguran tuotteet kuten jarrut, jarrupalat, jarrusatulat, jarrulevyt ja muut tarvikkeet yhdistävät vuosien mittaan kerätyn korvaamattoman arvokkaan kokemuksen huippuluokan tekniseen osaamiseen.