We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Lezyne
ENGINEERED DESIGN

Entinen triathloonari Micki Kozuschek, joka oli jo tullut aiemmin tunnetuksi pyöräteollisuudessa ajoiltaan Truvativilla, palasi takaisin pyöräalan pariin 2007 parin vuoden poissaolon jälkeen ja perusti Lezynen, jonka tuotemallisto on vertaansa vailla: parasta huippulaatua ja tyylikästä designia. Mutta Mickin lahjakkuus ei näy pelkästään yrityksen perustamisessa, vaan se näkyy myös jokaikisessä Lezynen tuotteessa. Insinööreistä ja muotoilijoista koostuva tuotekehitystiimi takaa Micki Kozuschekin johdolla tasaisen ja ensiluokkaisen laadun kaikkiin Lezynen tuotteisiin. Yrityksen omissa tuotantotiloissa Taiwanin Taichungissa yrityksellä on hallinnassaan kaikki tuotannosta laadunvalvontaan ja tuotteiden toimivuuteen.

We need your consent to load Youtube.

We use a third-party service to embed video content. This service may collect data about your activities. Please read the details and agree to use the service to view this video.

Lezyne antoi Super GPS -pyöräilytietokoneelleen suuren muistin, johon mahtuu jopa 400 tuntia tallennettuja harjoituksia pyörän ja GPS:n datalla. Siten sinun on mahdollista tallentaa pisimmätkin lenkit ja pidemmältä ajanjaksolta tarvitsematta synkronoida tietoja joka lenkin jälkeen tietokoneella. Synkronoinnin jälkeen tietoja voi analysoida nettipalvelussa osoitteessa lezyne.com selkeästi luettavista ja visuaalisesti tyylikkäistä käyristä ja taulukoista. Harjoituksen reittiä voi myös analysoida Google Mapsin avulla. Verrattuna Macro GPS -pyöräilytietokoneeseen, Super GPS sisältää lisäksi barometrisen korkeusmittarin kaltevuuden tunnistuksella sekä kiihtyvyysanturin. Lisäksi laitteessa on GPS:n lisäksi myös yhteensopivuus GLONASS-satelliittien kanssa, mikä parantaa entisestään reitin tallennuksen tarkkuutta. Bluetooth Smart -yhteensopivuuden lisäksi Super GPS:ssä on ANT+ -tuki ja se pystyy siten esim. näyttämään sähköisten Shimano Di2 -osasarjojen ja Sram eTap -osasarjojen tietoja näytöllä. Aivan kuten pienemmillä sisaruksillaan, Super GPS:llä on loistavat yhdistettävyysominaisuudet älypuhelimiin sisältäen muun muassa navigointitoiminnon, helpon kohteen syöttämisen jopa liikkeellä ollessa sekä mahdollisuuden live tracking -toimintoon reaaliaikaisen paikkatiedon jakamiseksi esim. ystäville tai perheelle.