ONLY HOT
Four different body warmer types in top quality, tested by winter athletes

ONLY HOT on Abanico GmbH:n vuodesta 2014 hallinnoima tuotemerkki. Yrityksen päämaja sijaitsee Olpessa Sauerlandissa ja se toimittaa tuotteita muun muassa maajoukkueille, jotka arvostavat ONLY HOT -lämmittimien tuomaa mukavaa tunnetta. Ammattilaisten kokemukset ja palaute auttavat tekemään tuotteista entistä parempia.
 
Miellyttävää lämpöä hapettumisen avulla
ONLY HOT -kertakäyttölämmittimet on kehitetty japanilaisen teknologian edelläkävijän mycoalin kanssa ja ne tarjoavat miellyttävän tuntuista lämpöä kehon kylmälle herkille alueille. Kaikki lämmittimet sisältävät luonnollisia aineita ja ne voi hävittää muiden roskien mukana ilman huolia. Lämmittävä teho alkaa välittömästi kun ilmatiivis tuotepakkaus avataan ja lämmittimen sisältämä rautajauhe pääsee kosketukseen ilmassa olevan hapen kanssa. Rautajauhe alkaa hapettumaan ja tuottaa lämpöä.

Laatutuotteita ammattilaisten kokemuksella
Yhteistyössä mycoalin kanssa ONLY HOT keskittyy erityisesti tuotannon, tutkimuksen ja kehityksen korkeaan laatuun. Pitkäaikaisen kokemuksen ansiosta eri talvilajien huippu-urheilijoiden kanssa yritys pystyy tarjoamaan huipputuotteita erinomaisella laadulla ja suojaamaan sormiasi, jalkojasi ja muita kehosi alueita kylmältä..