Nalini

Italiassa valmistettuja pyöräilyvaatteita
Nalini on perinteikäs yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten pyöräilyvaatteiden valmistuksesta yli 40 vuoden kokemuksella. Mallisto sisältää paitoja lyhyillä ja pitkillä hihoilla, housuja, shortseja sekä takkeja. Naisille ja miehille on luonnollisesti omat mallistonsa. Myös värivaihtoehtoja on useita. Perinteisen ja turvallisen mustan ja valkoisen lisäksi saatavilla on myös muita kirkkaampia sen hetken trendeihin kuuluvia värivaihtoehtoja. Kaikki Nalinin vaatteet ovat suunniteltu käytettäväksi pyörän päällä, jotta voit suoriutua satulassa mahdollisimman hyvin.

Nalini – intohimolla suunniteltuja pyöräilyvaatteita
Nalinin pitkän historian takana ovat veljekset Vicenzo ja Claudio Montovani. Heidän intohimonsa pyöräilyyn ja parhaisiin mahdollisiin pyöräilyvaatteisiin oli ja on edelleen yritystä eteenpäin vievä voima. Kehitystyö on jatkuvaa ja yrityksen tavoitteena on kehittää jatkuvasti toiminnallisempia ja entistä parempia vaatteita pyöräilijöiden tarpeisiin. Yhteistyö ammattilaiskuskien kanssa on ollut suuressa osassa yrityksen ensimetreistä lähtien. Yhteistyötahoilta saatu palaute yhdistettynä yksityiskohtaiseen suunnittelutyöhön takaa, että mallistoon päätyvät tuotteet ovat parhaita mahdollisia. Tämä on seikka, jonka voi huomata jokaisesta tuotteesta jokaista leikkausta ja saumaa myöten.

Nalini – valmistettu Italiassa
Kaikki Nalinin vaatteet ovat valmistettu tarkoin valituista materiaaleista, jotka ovat valittu tarkoin istuvuus, mukavuus ja toiminta mielessä pitäen. Suunnittelun ja valmistuksen jälkeen vaatteet pääsevät ammatti- ja harrastetason ajajien koekäyttöön, minkä jälkeen kehitystyö jatkuu saadun palautteen perusteella. Koko suunnittelu- ja valmistusprosessi tapahtuu Italiassa, minkä ansiosta Nalinilla on täysi kontrolli jokaisen tuotteen valmistukseen ja sitä kautta lopputulokseen. Joka päivä intohimoiset työntekijät tekevät parhaansa, jotta voit nauttia ennen kokemattomasta vaatteiden toiminnasta ja mukavuudesta pyörän päällä.

Mallistot: musta, sininen ja punainen
Nalinin mallisto voidaan jakaa kolmeen eri kategoriaan: mustaan, siniseen ja punaiseen. Mustalla nimikkeellä varustetut tuotteet ovat suunniteltu suorituskyvyn ehdoilla ja ovat ehdotonta high-endia; materiaalit ja käytetyt valmistusmenetelmät ovat parhaita mahdollisia. Sininen mallisto aktiiviharrastajille, jotka laittavat paljon painoarvoa tyylille ja sen hetken trendeille. Mallistossa käytetyt värit seuraavat ajan henkeä, mutta istuvuutta ja mukavuutta ei ole tietenkään unohdettu. Punaisella leimalla varustettu mallisto on yhdistelmä suorituskykyä, mukavuutta ja toiminnallisuutta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan harrastetason pyöräilijälle niin viikonloppulenkeille kuin työmatkakäyttöön.

Nalini – ammattilaisten testaama
Nalini on tehnyt alusta asti tiivistä yhteistyötä ammattilaisten kanssa. Vaatteiden suorituskyky, istuvuus ja ulkonäkö ovatkin vakuuttaneet suuren joukon ajajia ammattilaistalleista. Yhteistyöstä hyötyvät molemmat: Nalini pystyy kehittämään tuotteitaan ammattilaisten antaman palautteen avulla entistä paremmiksi ja ammattilaisajajat pääsevät käyttämään vaatteita, jotka tarjoavat parhaat edellytykset hyvälle ajamiselle. Tämän johdosta Nalinin vaatteita näkeekin ammattilaiskilpailuissa ympäri maailman.

Nalinin mallisto sisältää korkealaatuisia paitoja, housuja, shortseja, trikoita, ja takkeja miehille sekä naisille. Kokoja ja värejä on saatavilla runsaasti pienestä suureen ja mustavalkoisesta trendikkäisiin kauden mukaisiin väreihin. Tutustu mallistoon ja vakuutu Nalinin tarjonnasta!