POC

kypärät ja suojukset maastopyöräilyyn

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

66 Hakutulokset

POC on ruotsalainen yritys selkeällä tavoitteella: Kehittää pyöräilykypäriä, suojuksia ja vaatteita, jotka voivat pelastaa henkiä ja pienentää loukkaantumisriskiä urheiluonnettomuuksissa. Patentoiduilla turvallisuusratkaisuilla POC on jo asettanut riman erittäin korkealle rakenteiden, materiaalien yhdistelmien ja suojateknologian osalta. Kypärien ja suojusten lisäksi POC tarjoaa myös korkealaatuisia tuotteita kuten hanskoja, aurinkolaseja ja juomapulloja sekä kattavan valikoiman pyöräilyvaatteita kuten ajopaitoja ja shortseja.

POC-selkäsuojat eri kovuuksilla
POCin suojukset erottuvat massasta erinomaisella liikkuvuudella, mukavuudella ja keveydellä. Lisäksi niissä on tarjolla kahta eri suojaustasoa: VPD (Viscoelastic Polymer Dough) sekä Multi-Impact. Nämä kaksi eri suojausjärjestelmää perustuvat siihen, että lajista riippuen eri pyöräilijät asettavat erilaisia vaatimuksia suojavarusteilleen. POC VPD -suojat toimivat progressiivisesti tarkoittaen, että suojukset pystyvät mukautumaan iskun kovuuteen ja pysyvät koko ajan joustavina. Polyuretaanivaahto Multi-Impact-malleissa taas muovautuu paremmin käyttäjän mukaan. Materiaali kovettuu iskusta ja imee itseensä iskun energiaa.  

POC-kypärät – monipuolinen valikoima kypäriä eri pyöräilylajien vaatimuksiin
POC on kehittänyt kuusi eri kypäräkategoriaa täyttääkseen erilaisten urheilijoiden vaatimukset: Inmould- ja hard shell -teknologioiden käyttö mahdollistavat erinomaisen iskuvoimien vaimennuksen. Lisäksi teknologia estää terävien esineiden tunkeutumisen kypärästä läpi! POC-kypärät valmistetaan EPP:stä (expanded polypropylene), sillä materiaali kykenee vaimentamaan iskujen voimia useita kertoja. Verrattuna EPS-kuoreen EPP säilyttää paremmin muotonsa iskun aikana, minkä ansiosta materiaali kykenee vaimentamaan useita iskuja.  

Käytännön kokemusta urheilijoiden parhaaksi – näin POC toimii
Täyttääkseen huippu-urheilijoiden ja aktiiviharrastajien tiukat vaatimukset POC tekee tiivistä yhteistyötä ammattilaistallien ja huippu-urheilijoiden kanssa useissa eri lajeissa. Suojaavien vaatteiden osalta POC on ehdotonta maailman kärkeä ja esimerkkiä näyttävä edelläkävijä – POC-aurinkolasit, POC-kypärät ja POC-suojukset sekä lukuisat muut tuotteet kehitetään hyödyntäen viimeisimpiä tieteen ja tutkimuksen tuloksia.  


Ruotsalainen yritys POC perustettiin 2005 ja yrityksestä tuli nopeasti yksi maailman johtavista kypärien, aurinkolasien, pyöräilyvaatteiden ja pyöräilysuojien valmistajista. POC työskentelee tiiviissä yhteistyössä urheilulääketieteen asiantuntijoiden kanssa ja Volvon turvallisuusasiantuntijoiden kanssa kehittääkseen jatkuvasti yhä parempia ja turvallisempia kypäriä ja suojia. Monet ammattipyöräilijät UCI ProTourillakin luottavat ruotsalaisen yrityksen tuotteisiin. Ainutlaatuisen designin ja huippuluokan turvallisuuden ansiosta POC sai vuonna 2017 arvostetun Brand of the Year -palkinnon (vuoden tuotemerkki/yritys) German Design Councililta.
POC Octal tarjoaa täydellisen yhdistelmän huippuluokan mukavuutta, erinomaista ilmanvaihtoa ja keveyttä. Lisäksi POC on lähestynyt ilmanvaihtoa tässä kypärässä ainutlaatuisella tavalla: kypärässä on muutama iso ilmanvaihtoaukko sen sijaan että siinä olisi paljon pieniä reikiä niin kuin perinteisesti pyöräilykypärissä on nähty. Tämä ilmanvaihtoratkaisu mahdollistaa isomman ilmavirran kypärän läpi, mikä lisäksi parantaa kypärän aerodynamiikkaa.