Shock Absorber
NIIN JUOKSUUN KUIN PYÖRÄILYYN – SHOCK ABSORBER AKTIIVISILLE NAISILLE

Shock Absorber tuo monien naisten toivomat ominaisuudet urheiluun. Tekniset materiaalit, ergonominen istuvuus, paras tuki. Mallistossa on saatavilla kolme eri tukitasoa. Lisäksi trendikäs ja naisellinen tyyli tekee näistä urheilurintaliiveistä täydellisen valinnan lähes kaikkeen urheiluun.

Liikunta on avain terveeseen kehoon. Tietyillä kehon alueilla liiallinen liike voi kuitenkin johtaa täysin päinvastaisiin vaikutuksiin, kipuun ja kudosten venymiseen Näiden negatiivisten vaikutusten estämiseksi ja nykyaikaisten ergonomisten vaatimusten täyttämiseksi Shock Absorber perustettiin vuonna 1994. Ensimmäisen tuotteen kehitti joukko lääkäreitä, naisurheilijoita ja tekstiiliteollisuuden ammattilaisia yhteistyössä Edinburghin yliopiston kanssa. Shock Absorberin tärkein tehtävä kerrotaan jo yrityksen nimessä. Shock Absorberin urheilurintaliivien toimivuus on tieteellisesti todistettu ja ne vähentävät rinta-alueen liikkeitä jopa 78 %. Shock Absorber kehittää tuotteitaan jatkuvasti ja on käyttänyt tutkimuksissaan muun muassa maailman ensimmäistä rintakehän 3D-liiketunnistinta mahdollistaakseen entistä paremman tuotteiden soveltuvuuden eri urheilulajeihin.

Shock Absorber -rintaliivit ovat varustettuja elastisilla materiaaleilla, jotka varmistavat poikkeuksellisen hyvän mukavuuden. Myös kuppien muotoiluun on panostettu huomattavasti. Niiden moniosainen ja saumaton rakenne mahdollistaa poikkeuksellisen käyttömukavuuden. Leveät, pehmustetut ja säädettävät olkaimet sekä geelipehmusteella varustettu lukko takaavat täydellisen istuvuuden.

Shock Absorberin kattavasta valikoimasta löydät tuotteita useille eri rasitus- ja vaimennustasoille. Kattava valikoima värejä ja kuoseja sekä koot A:sta G:hen takaavat täydellisen istuvuuden lähes kaikille naisille ja tarjoavat sinulle erinomaisen harjoituskumppanin. tyylikkäällä ulkonäöllään laajalla valikoimalla erilaisia värejä ja kuoseja. Shock Absorberit ovat saatavilla sekä perinteisellä että V-muotoisella kaula-aukolla.