•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Maloja
Soul in the woods

Idea perustaa urheiluvaatteita valmistava yritys ja antaa sen nimeksi Maloja syntyi Engadinin vuoristossa. Muistot unohtumattomasta kokemuksesta syvässä lumessa ystävien kanssa Chiemgaussa inspiroivat yritystä vielä tänä päivänä ja ne näkyvät sen filosofiassa. Tuotemerkki Maloja edustaa:

  • päättäväisyyttä kulkea omaa tietä
  • elämän yksinkertaisten ja tärkeiden asioiden arvostamista
  • rehellistä ja kunnioittavaa tapaa lähestyä ihmisiä ja luontoa
  • mahdollisuutta nauttia

Malojan suunnittelutiimi kehittää suurella rakkaudella ja intohimolla uusia teknisiä vaatteita maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn, hiihtoon, alppihiihtoon, kiipeilyyn, retkihiihtoon ja juoksuun. Yritys panostaa erityisesti muotitietoiseen ja tyylitietoiseen designiin tuotteissan. Malojan päämaja sijaitsee Rimsting am Chiemseessa Saksassa.

Alppien tyyliin
Malojan vaatemallisto

Kun he katsovat vuorille päin heidän sydämensä avautuvat. Ne tuntuvat täydellisiltä. Mutta ovat kaikkea muuta. Vuoret ovat jatkuvassa muutoksen myllerryksessä. Kaikki liikkuu. Kaikki muuttuu. Miljoonien vuosien ajan. Mikään niissä ei ole täydellistä. Mutta ne liikuttavat ja koskettavat. Omalla tavallaan. Ne ovat mitä ne ovat: vanhoja. Karuja. Tuulen ja veden muokkaamia. Ja maloja pitää niitä kauniina. Japanissa on oma sana epätäydelliselle kauneudelle: Wabi Sabi. Tätä zen-buddhalaisuuden esteettistä käsitettä edustaa myös maloja: keskittymistä yksityiskohtiin. Vanhan ja käytetyn arvostamista. Yksinkertaisuutta ja rehellisyyttä.

Malojan malliston kutsuminen Wabi Sabiksi olisi ehkä ylimielistä tai röyhkeää. Mutta Alpeilta kotoisin olevana yrityksenä he samaistuvat niin vahvasti tähän japanilaiseen asenteeseen elämää kohtaan, että siitä tuli heidän johtava motiivinsa ja inspiraation lähteensä. Wabi Sabi edustaa tietynlaista tapaa tarkastella asioita. Ne voivat olla yksinkertaisia, hiljaisia, vaatimattomia. Mutta silti niistä huokuu läsnäoloa, arvovaltaa ja kauneutta. Aivan kuten vuorista.

Myöntyminen luonnon kiertokulkuun, syntymään ja kuolemaan. Elää elämäänsä omalla tavallaan. Arvostaa ihmisiä ja luontoa. Intohimoa, empatiaa ja uteliaisuutta. Sitä kaikkea Maloja edustaa. Ja Wabi Sabi Alps + Japan = Alpan.

The Alpan Way.
Japanilaisen Zen-buddhalaisuuden inspiroimana.
Made for the mountains.