Vredstein – yli 100 vuotta kokemusta rengasvalmistuksesta
ASIANTUNTIJOIDEN KEHITTÄMÄNÄ KOREKALAATUISIA RENKAITA HOLLANNISTA

Vredsteinilla on pitkä historia renkaiden valmistuksessa, sillä yritys on toiminut aina vuodesta 1909 asti. Päätoimiala oli alun perin polkupyörien- ja autorenkaissa. Tämän päivän mallisto on yli vuosisadan aikana kootun kokemuksen tulosta ja se kattaa a oikeat mallit aina harrastepyöräilijästä ammattilaiseen ja kaikkiin pyörätyyppeihin.

Vredstein käyttää paljon resursseja tuotekehitykseen. Parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja ajokokemuksen tarjoamiseksi, uusia kumiseoksia, valmistustekniikoita ja tuotetestausta tehdään jatkuvasti.

Usean eri ominaisuuden tulee yhdistyä oikealla tavalla, jotta pyöränrengas on hyvä. Eri kumilaatujen tarjoamat pito-ominaisuudet ovat vain yksi osa-alue. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat rullaavuus, hyvät ajo-ominaisuudet ja yleisesti pyörän helppo käsiteltävyys. Jos rengas on tehty painonsäästöä tavoitellen liian ohueksi, se puhkeaa helpommin ja on käyttöiältään lyhyempi. Vredsteinin maantierenkaissa on ainutlaatuinen suojaava rakenne, minkä ansiosta niissä yhdistyvät kevyt paino ja erinomainen kyky vastustaa puhkeamisia. Myös ulkonäköseikat ovat huomioitu. Koska rengasvalinta vaikuttaa paljon pyörän ulkonäköön, malleja tarjotaan useissa eri väreissä.

Aktiivi- ja kilpa-ajajien lisäksi Vredstein tekee renkaita myös harrastuskäyttöön. Huippumallien kehityksessä kertynyt tietotaito on siirretty myös näihin malleihin, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan kuntoilijalle tai harraste- ja työmatkapyöräilijälle.