sailfish

Triathlon-vaatteita ammattiurheilijoilta

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

31 Hakutulokset

Kuin kala vedessä: Sailfishin triathlon-vaatteet kehitetään ja suunnitellaan yrityksen perustajan Jan Sibbersenin henkilökohtaista kokemusta ammattiurheilusta hyödyntäen. Hän on entinen maajoukkuetason uimari ja triathlon-ammattilainen.

Mukavia ja huolellisesti suunniteltuja urheiluvaatteita triathloniin
Vuonna 2007 perustettu yritys valmistaa tekniset urheiluvaatteensa korkein laatuvaatimuksin. Loistava joustava ammattitaito sekä optimoidut aerodynaamiset ja hydrodynaamiset ominaisuudet takaavat kovan vauhdin ja optimaalisen kelluvuuden.

Sailfishilta saat kaiken saman katon alta
Sailfish valmistaa urheiluvaatteiden lisäksi myös tarvikkeita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tavallista leveämpi vaateripustin neopreenipukusi kätevään kuivaamiseen? Urheilulaukut kaikille triathlon-varusteillesi, juomapullot, kilpanumeroiden kiinnikkeet, neopreeniliimat, uimalakit ja märkäpuvut tekevät Sailfishin valikoimasta vielä laajemman.

Suunniteltu voittajille
Voit nähdä rakkauden yksityiskohtia kohtaan sekä intohimon triathlonia kohtaan Sailfishin tuotteiden urheilullisissa ja ergonomisissa istuvuuksissa sekä korkealaatuisissa materiaaleissa ja printeissä. Toimivuus ja design kulkevat Sailfishilla käsi kädessä.

Urheiluvaatteita kaikille kolmelle triathlonin osuudelle
sailfish valmistaa myös teknisiä t-paitoja, triathlontoppeja, triathlonpukuja sekä triathlonshortseja, jotka on suunniteltu parasta toimivuutta varten tapahtumissa, joissa on yhdistetty useita urheilulajeja, kuten uinti, pyöräily ja juoksu. Sailfish integroi huipputason osaamisensa jokaiseen tuotteeseen valikoimassaan samalla aina pitäen mielessään, että triathlon-tuotteiden on toimittava saumattomasti yhteen hyvin erilaisissa tilanteissa. Jotta sinusta tulisi voittaja.