Schwalbe

renkaat ja sisärenkaat pyöriin huippulaatuisella työn jäljellä

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

165 Hakutulokset

Erilaisten olosuhteet vaativat eri rengastyyppien käytön polkupyörissä. Rengasvalmistaja Schwalbe on dynaaminen ja nykyaikainen pyöränrenkaiden valmistaja, joka tarjoaa pyöräilijöille korkealaatuisia pyöränrenkaita ja sisärenkaita pyöriin. Schwalben maantiepyöriin, maastopyöriin ja trekking-pyöriin valmistamat korkealaatuiset pyöränosat ovat monen eri tekijän summia. Yksi tärkeimmistä asioista on teknologian jatkuva kehittyminen, jota suuri rakkaus yksityiskohtia kohtaan rikastuttaa tuotteiden suunnitteluvaiheessa. Lopputuloksena syntyy maailman ehdotonta kärkeä olevia renkaita ja sisärenkaita maastopyöriin, hybridipyöriin, maantiepyöriin ja trekking-pyöriin.

Schwalbe-pyöränosat – korkealaatuista työtä parhaiden renkaiden ja sisärenkaiden eteen  
 Pyöränosat, kuten huippulaadukas Pro One HT -tuubirengas valmistetaan käsityönä Schwalben erittäin kokeneen henkilökunnan toimesta käyttäen italialaista osaamista ja alan kehittyneimpiä teknologioita. Tämän tuloksena syntyy poikkeuksellisen hyvä pito mutkiin ja alamäkeen sekä alan ehdotonta kärkeä oleva rullaavuus matalalla vierintävastuksella. Pito ja rullaavuus auttavat ammattipyöräilijöitä huippusuorituksiin äärimmäisissä tilanteissa ja ovat mukana varmistamassa parhaiden menestyksen. Tuubirenkaat suunnitellaan kilpapyöräilyn vaatimuksia ajatellen, mikä tarkoittaa pientä vierintävastusta ja erinomaista kestävyyttä.

Schwalben renkaat pyöriin – huippulaatua pyöräilyyn 
 Schwalbe on saksalaisen vuonna 1922 perustetun Bohlen tytäryhtiö. Schwalbe on yksi Euroopan johtavia rengasvalmistajia ja sen tuotteita viedään kaikkialle maailmaan. Lisäksi Schwalbe on tullut tunnetuksi myös laadukkaista pyörätuolien renkaistaan. Erikoistumalla pyöräalalle Schwalbe pystyy valmistamaan korkealaatuisia renkaita kaikkiin pyöräilyn alalajeihin niin trekking- ja maantiepyöräilyyn kuin maastopyöräilyynkin. Schwalben renkaat erottuvat massasta erinomaisella rullaavuudellaan, huikealla kestävyydellään, laadukkailla pistosuojausratkaisuillaan ja lisäksi myös hauskoilla ja kekseliäillä rengasmallien nimillä. .