Garmin

Pyöräilytietokoneista navigointilaitteisiin

Accesorios

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

51 Hakutulokset

Mittausteknologiaa pyöräilyyn – uraa uurtavia GARMIN-tuotteita
Garmin on Yhdysvaltalainen navigointilaitteiden ja satelliittipaikannuslaitteiden valmistaja. Vuonna 1989 Gary Burrellin ja Min Kaon perustama yritys (mistä nimi Garmin johtuu) tuli nopeasti tunnetuksi erittäin pienikokoisista GPS-paikantimia sisältävistä tuotteistaan. Yritys valmistaa urheilutietokoneiden ja aktiivisuusmittarien lisäksi myös runsaasti tuotteita autoihin, lentokoneisiin ja merenkulkuun. 

Innovatiivisia ratkaisuja pyöräilijöille, juoksijoille ja kuntoilijoille 
Riippumatta siitä liikutko jalan vai pyörän päällä GARMIN tarjoa kattavan valikoiman vaihtoehtoja lukuisten eri muuttujien mittaamiseen. Voit mitata tehoa, navigoida etukäteen suunniteltua reittiä ja säätää harjoituksesi intensiteettiä sykkeen mukaan. Valikoimassa on tuotteita navigointiin myös kartoilla sekä aktiivisuusmittareita. GARMIN ei pelkästään panosta tuotteidensa käyttömukavuuteen. Myös tyylikäs ulkonäkö, viimeistelyn laatu ja hyvä hinta-laatu-suhde ovat tärkeitä tekijöitä yritykselle.

Maailmanlaajuisesti aktiivinen asiakkaitaan varten 
Garminilla on Yhdysvaltojen päämajansa lisäksi lukuisia toimipaikkoja ympäri Yhdysvaltoja, Eurooppaa ja Aasiaa. Tuotekehityksen, valmistamisen, myynnin ja asiakaspalvelun eri vaiheita tehdään näillä toimipaikoilla. Yritys haluaa jatkaa tällä toimivalla mallilla pystyäkseen valmistamaan laadukkaita viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä tuotteita ja varmistaakseen nopean reagoinnin jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla.