AMSPORT-urheiluravinteet
Ravintolisiä urheilijoilta urheilijoille

Urheiluravinnevalmistaja AMSPORT on kolminkertaisen uinnin maailmanmestarin Mark Warnecken perustama yritys. Itse asiassa hän kehitti ensimmäisen tuotteensa, aminohappovalmisteen, pelkästään omaan käyttöön. Hänen tuotteensa tulivat tunnetuiksi ja suosituiksi vasta sen jälkeen kun hän voitti maailmanmestaruuden kautta aikojen vanhimpana uimarina comebackinsa ja tarkan yksityiskohtaisen dieettinsä jälkeen. Sen jälkeen hänen kehittämiensä urheiluravinteiden suosio kasvoi voimakkaasti ja Max Warnecke perusti yrityksen AMSPORT. Tohtorina, ravitsemustieteiden asiantuntijana ja entisenä ammattiuimarina Max Warnecke hyödyntää monipuolista asiantuntemustaan ja kokemuksiaan kehittäessään uusia AMSPORT-urheiluravinteita.

AMSPORT – ravintolisiä suosituimpiin urheilulajeihin
Jatkuvasti kasvava AMSPORT-tuotevalikoima on mukautettu eri urheilulajien tuomille erilaisille vaatimuksille. Tuotteet ovat aina urheilijoiden urheilijoille suunnittelemia. Tänä päivänä tuotteita käyttää laaja joukko ammattiurheilijoita ja joukkueita. Urheilulajista riippumatta niin kuntoilijat kuin ammattiurheilijat maajoukkueissa, Bundesliigan jalkapallojoukkueissa, koripallossa, jääkiekossa, pyöräilyssä, uinnissa, yleisurheilussa, soudussa ja talvilajeissa, kaikki hyötyvät AMSPORT-tuotteista.

The recovery stage is often underestimated in sports. Provide your body with high-grade protein for best recovery!

Did you know that endurance athletes have a higher protein demand than strength athletes? Endurance athletes need about 25% more protein than strength athletes. AMSPORT High Protein delivers a high-quality protein combination.

Are you looking for products that are made from athletes for athletes? AMSPORT develops them for you! AMSPORT does not use free fructose for their products, as there are many people who suffer from a fructose intolerance without knowing it. The gels can be consumed without extra liquid and contain added amino acids.