GAERNE

Kevyitä ja hyvin istuvia pyöräilykenkiä maantielle, maastoon ja triathloniin

Vaatteet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

25 Hakutulokset

Yli 50 vuoden ajan GAERNE on valmistanut pyöräilykenkiä maastopyöräilyyn ja maantiepyöräilyyn niin kuntoilijoille kuin vaativimmille ammattipyöräilijöille. Vuonna 1962 perustettu GAERNE on tänä päivänä erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta erittäin kunnioitettu ja asemansa vakiinnuttanut pyöräilykenkien valmistaja. Yritys on yksi maailman suosituimmista pyöräilykenkien valmistajista niin miehille kuin naisille, niin pyöräilyyn kuin triathloniin. Italialainen yritys GAERNE on myös tullut tunnetuksi pyöräilytekstiilien valmistajana. Heidän valikoimaansa kuuluu muun muassa teknisiä sukkia ja erilaisia pohjallisia. Kaikki alkoi 1962 käsin tehtyjen vaelluskenkien valmistuksella. Pian yritys teki aluevaltauksen motocrossissa ja lopulta 80-luvulla lukkopolkimien yleistyessä myös pyöräurheiluun.

GAERNE-kengät – uusinta teknologiaa ja parhaat materiaalit
GAERNE panostaa tuotekehitykseen, jotta käyttäisit jatkossakin heidän pyöräilykenkiään. Viimeisintä huipputeknologiaa, tarkkaan valitut materiaalit ja futuristinen design yhdistyvät toisiinsa, jotta sinulla olisi saatavilla tehokkaita ja pitkäikäisiä erinomaisesti istuvia kenkiä.

GAERNE-urheilukengät Venetosta – huippulaatua "Made in Italy"
Kaikki GAERNE-kengät valmistetaan Italiassa Veneton perinteikkäällä pyöräurheiluseudulla. GAERNE on Gazzolan suvun omistama perheyritys, jonka perusti Ernesto Gazzola ja jonka lapset jatkavat yrityksen johtamista isänsä viitoittamalla tiellä.
Ammattilaiset ja kuntoilijat ympäri maailman hyötyvät päivittäin Gazzolan suvun pitkästä kokemuksesta urheilukenkien valmistuksesta. Pyöräilijät ympäri maailman tulevat takuulla myös tulevaisuudessa olemaan hyvin tyytyväisiä yrityksen kiehtoviin innovaatioihin.