Trelock
Trelock-lukot ja -tarvikkeet suojaavat pyörääsi varkailta

Trelock on yritys, jolla on pitkät perinteet pyöräilytarvikkeiden ja pyöränosien valmistamisesta. Yritys on erikoistunut turvallisuustuotteisiin ja elektroniikkaan, kuten lukkoihin ja valoihin. Pyöräilijät ympäri maailman hyödyntävät päivittäin Trelockin teknistä osaamista, jota onkin kertynyt huomattava määrä yrityksen 150-vuotisen historian aikana. Kiehtovat tuotteet luotettavalla toimivuudella ja testatulla laadulla ovat Trelockin menestystarinan vankka perusta ja houkuttelevat jatkuvasti enemmän asiakkaita ja yhteistyökumppaneita yritykselle kansainvälisillä markkinoilla.

Trelock-pyöränosat suojaavat pyörääsi varkailta
Erityisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana Trelock on vaikuttanut suuresti teknologiseen kehitykseen pyöräalalla nopealla uusien innovaatioiden tuomisella markkinoille. Yrityksen tuotevalikoiman laajentaminen pelkistä mekaanisista osista pyöräelektroniikkaan, älypuhelinsovelluksiin, optiikkaan ja pyörävaloihin on auttanut saksalaista Trelockia kasvamaan isoksi kansainväliseksi toimijaksi ja vakiinnuttamaan maineensa luotettavana valmistajana pyöräilijöiden keskuudessa. Trelock GmbH:n Münsterissä Saksassa kehittämät ja valmistamat tuotteet ovat todellisia päänvaivoja kaikille varkaille. Trelock valmistaa pyöränlukkoja, taittuvia lukkoja, vaijerilukkoja, ketjulukkoja ja runkolukkoja. Kaikki lukot valmistetaan erityisen lujista teräslaaduista, jotka kestävät poikkeuksellisen hyvin rautasahoja, vasaroita, lekoja ja pihtileikkureita.

Trelock-pyöränvalot – sisältäen uusinta teknologiaa
Toinen pyöräilyn turvallisuuteen liittyvä aihe on pyöränvalot. Trelockin valoratkaisut pyöräilyyn valaisevat pyöräilijöiden elämän niin kuvainnollisesti kuin myös täysin konkreettisesti. Yritys valmistaa niin akkukäyttöisiä kuin dynamokäyttöisiä valoja pyöriin sekä eteen että taakse. Trelockin tuotekehittäjillä ja suunnittelijoilla on runsaasti omakohtaista kokemusta pyöräilyn eri muodoista, joten yrityksellä on erittäin hyvä ymmärrys pyöräilijöiden tarpeista. Tämä auttaa Trelockia kehittämään entistä parempia tuotteita niin kaupunkipyöräilyyn kuin tavoitteelliseen urheiluun poikkeuksellisella innovaation voimalla. Asiantunteva ja tehokas tiimi valjastaa uusimman teknologian toimiviksi tuotteiksi Trelockin modernissa innovaatiokeskuksessa Saksassa.