Airwings-pyörätarvikkeet
suorituskykyä maastopyöräilyyn

Täydellinen voimansiirto Airwingsin pyöränosilla ilman kompromisseja
Airwings-pyörätarvikkeiden kattavaan valikoimaan kuuluu vaihdettavissa olevat jouset jäykkyyksissä soft, medium, hard sekä x-hard. Jouston jäykkyyttä voi säätää tarpeiden mukaan maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi teknisessä maastossa sekä esteitä täynnä olevissa alamäissä. Airwingsin tuotteet erottuvat joukosta laadukkaalla jousituksen ja vaimennuksen yhdistämisellä tuotteisiinsa. Pyöräilijä voi säätää jousituksen jäykkyyden tarpeidensa ja maaston mukaan. Airwingsin tuotteet auttavat myös vähentämään pyöräilystä johtuvia selkäkipuja. Yhden mallin iskunvaimennuksessa Airwings hyödyntää myös hydrauliikkaöljyn ja typpisäiliön yhdistelmää erittäin suorituskykyisen jousituksen ja vaimennuksen mahdollistamiseksi.

Parempi voimansiirto Airwingsin tuotteilla ilman kompromisseja
Airwings on kehittänyt tuotteisiinsa jousituksen herkkyyttä parantavan laakeroinnin. Rullalaakerien pallot pyörivät useissa eri urissa mahdollistaen normaalia suuremman kontaktipinta-alan laakerien sisällä, mikä mahdollistaa äärimmäisen kestävyyden. Airwings kehittää huippulaatuisia jousitus- ja vaimennusratkaisuja pyöräilyyn. Pyörien iskunvaimennuksiin erikoistunut yritys tarjoaa myös tuotteissaan huippulaatuisia materiaaleja sekä tuotteita lähes kaikkiin maastopyöräilyn alalajeihin.

Airwings-pyöränosat maastopyöräilyyn
Eri jäykkyyksillä varustetuilla jousituselementeillä voit saavuttaa maksimaalisen suorituskyvyn maastopyörälläsi, sillä voit muokata pyöräsi tarkasti maastoon ja olosuhteisiin sopivaksi. Satula pystyy vaimentamaan iskuja vain minimaalisesti. Airwingsin joustavat satulatolpat ovat pitkän tuotekehitystyön ja tutkimuksen tuloksia: Ne voivat vähentää tai estää kokonaan pyöräilystä johtuvia kipuja pienentämällä kehoon kohdistuvia voimia. Airwingsin tuotteita käyttävillä maastopyöräilijöillä on pienempi riski saada selkävammoja. Airwingsin vaihdettavat jouset jäykkyyksillä soft, medium, hard ja x-hard mahdollistavat satulatolppien optimoimisen kehonpainollesi sekä olosuhteisiin.