2XU

Teknisiä urheiluvaatteita pyöräilijöille, uimareille ja triathlonisteille

Vaatteet & Pyöräilytarvikkeet

Teknisiä urheiluvaatteita pyöräilijöille, uimareille ja triathlonisteille – näiden kehittämiseen ja valmistamiseen urheiluvaatevalmistaja 2XU keskittyy ja panostaa. Australialainen urheiluvaatevalmistaja on alan ehdotonta kärkeä teknisten urheiluvaatteiden valmistuksessa käyttäen viimeisintä huipputeknologiaa ja laadukkaimpia materiaaleja. 2XU tarjoaa teknisiä triathlonvaatteita ja tarvikkeita miehille ja naisille. Valikoimasta löytyy tuotteita niin talvikäyttöön kuin kesäkäyttöön. Kompressiovaatteet on kehitetty erityisesti parantamaan suorituskykyä vaativille kuntoilijoille ja kilpaurheilijoille niin pyöräilyyn ja juoksuun kuin uintiin.

2XU:n filosofia on kehittää urheiluvaatteita, jotka tukevat urheilijan suorituskykyä mahdollisimman hyvin tai jopa parantavat sitä. 2XU käyttää huippulaadukkaita teknisiä kuituja ja kehittyneitä valmistustekniikoita ja yhdistää nämä tyylikkääseen ja ergonomiseen muotoiluun. 2XU COMPRESSION -mallisto on erityisen suosittu kompressiovaatteita etsivien urheilijoiden joukossa. Topit, pitkähihaiset paidat, t-paidat, ajohousut, shortsit, urheilurintaliivit, säärystimet, kompressiosäärystimet ja kompressiosukat sekä neopreenipuvut uintiin ja triathloniin on kaikki suunniteltu mahdollisimman hyvää hengittävyyttä ja lämmönsäätelyä varten. Napakasti istuvat kompressiovaatteet pyöräilyyn ja triathloniin takaavat optimaalisen verenkierron, tukevat lihaksistoa ja parantavat urheilijan suorituskykyä.

2XU-vaatteet – oikeat pyöräilyvaatteet kaikkiin käyttötarkoituksiin
Kaikista tärkein asia pitkillä ja uuvuttavilla pyörälenkeillä on tekniset pyöräilyvaatteet, joissa on hyvä istuvuus, jotta voit istua mukavasti satulan päällä koko lenkin ajan. Triathlon-vaatteiden täytyy olla hyvin toimivia niin vedessä kuin maalla. 2XU tarjoaa triathlonpukuja, toppeja ja shortseja, joissa on poikkeuksellisen hyvä hengittävyys ja joustavuus. Näin 2XU:n vaatteet tukevat urheilusuoritustasi pyöräillessä ja juostessa. Teknologioilla, kuten ICE X ja 70D COMPRESSION, materiaaleilla kuten SBR Skin, Sensor Mesh ja Kinetic Speed sekä 2XU-säämisköillä  käyttömukavuus ja toimivuus ovat selkeästi suunnittelun keskipisteessä. Urheilijat voivat valita erityisesti pitkille ja lyhyille matkoille suunnitelluista vaatteista 2XU:n valikoimasta käyttötarpeen mukaan.

2XU CYCLE – nauti pyöräilystä
Nykyaikaisella designilla ja uusien teknologioiden sekä materiaalien käytöllä Cycle 2XU auttaa pyöräilijöitä saavuttamaan parhaan suorituskykynsä. Lycra-kuidut tarjoavat tukea rankimmissakin olosuhteissa. Ergonomiset säämiskät, jotka 2XU on itse suunnitellut, takaavat erinomaisen mukavuuden ja istuvuuden.