3T
Satulatolppia, ohjainkannattimia, ohjaustankoja

Pyöränosien täydellistä vuorovaikutusta
Huipputeknologiaa pyöräilyyn: Ohjaustankoja maantielle ja maastoon, satulatolppia, ohjainkannattimia ja etuhaarukoita. Yksittäisten pyöränosien saumaton vuorovaikutus johtaa lopuksi mukavaan ja menestyksekkääseen lopputulokseen tasapainoisen osien koordinoinnin ansiosta. 3T on korkealaatuisten pyöränosien valmistaja, jonka tuotteita käytetään kansainvälisen tason pyöräilykilpailuissa ympäri maailman. 3T:n huipputeknologiaa hyödyntävät tuotteet ovat erittäin korkeiden laatuvaatimusten ja osaavien asiantuntijatiimien kovan työn tuloksia. Ammattimaisuus kaikissa 3t:n tuotteiden kehitysvaiheissa on perustana heidän korkealaatuisille tuotteilleen, joiden on turvallisesti kestettävä maksimaalisia rasituksia sekunnin murto-osissa pyörän päällä.

Huipputeknologiaa pyöräilyyn 3T:ltä, sinun urheilusi perusta
3T ohjaustangot ovat vain yksi esimerkki hyvästä yhteistyöstä ammattilaispyöräilijöiden ja yrityksen tuotekehittäjien välillä. Nämä tuotteet pyörän ohjaamiseen ovat poikkeuksellisen kevyitä ja erittäin kestäviä valmistuksessa käytettyjen materiaalien ansiosta. Hiilikuituisilla tuotteilla on poikkeuksellisen hyvä värinän ja iskujen vaimennus ja soveltuvat siten erittäin hyvin esimerkiksi haastaville maastopyöräilyreiteille. Ohjaustankoja voi myös sahata kapeammiksi omiin käyttötarkoituksiin ja tottumuksiin sopiviksi toimivuutta heikentämättä. Huipputeknologiaa sisältävät tuotteet kuten 3t:n ohjaustangot on erityisesti suunniteltu kestämään suuria rasituksia maastopyöräilyssä ottamalla huomioon materiaalit, muotoilu ja taivutus, paino, leveys ja stemmin kiinnityskohta. Kavennetullakin tangolla jousituksen kauko-ohjaus, valo tai pyöräilytietokone voidaan helposti saada mahtumaan tankoon. Kestävyys ja tukevuus ovat näiden korkealaatuisten pyöränosien pitkän huoltovälin perustana.

3T:n tuotteet pyöräilyyn – huippulaatua vaativillekin pyöräilijöille
3T:n satulatolppa on toinen yrityksen tuote, joka on kehitetty korkein vaatimuksin. Putki on valmistettu laadukkaasta hiilikuidusta; satulatolppa on samanaikaisesti kevyt ja joustava, minkä ansiosta se vaimentaa hyvin tien epätasaisuuksia. Erityisen hyödyllisiksi satulatolpan ominaisuudet tulevat pitkillä lenkeillä ja huonopintaisilla teillä. Toinen huipputeknologiaa sisältä yksityiskohta on satulan kiristysmekanismi. Myös se on valmistettu hiilikuidusta. Kiinnikkeen titaaniruuvien avulla satulan oikean kulman säätäminen voidaan tehdä äärimmäisellä tarkkuudella. 3T:n etuhaarukat täyttävät myös korkeat laatuvaatimukset ja ne ovat äärimmäisen kevyitä. 3T tarjoaa myös pyöränosia pyöräilijöille, jotka etsivät parasta suorituskykyä sekä huipputason suorituskykyä ja teknologiaa.