• Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

14 Hakutulokset

Urban Lifestyle -laukut – pyörälähettilaukkuja kaupunkipyöräilyyn, työmatkapyöräilyyn ja arkeen.

Pyörälähettilaukut tulevat jatkuvasti suositummiksi. Laukku, joka aiemmin oli kuljetuslaukku pyöräläheteille on kasvattanut suosiotaan monipuolisessa käytössä esim. matkoille toimistolle, ruokakauppaan tai elokuvateatteriin. Laukun koosta riippuen se tarjoaa riittävästi tilaa moneen eri tarpeeseen vaikkapa tietokoneen ja muistiinpanojen kuljettamiseen. Voit kantaa laukkua olkapäällä tai rintakehän yli, se on helppo ottaa pois ja se tarjoaa nopean pääsyn laukun sisältöön. Hyödyt verrattuna reppuun: Laukun paino on tasaisesti jakautunut alaselälle tarjoten kuorman optimaalisen jakautumisen ja paremman mukavuuden. Tutustu nyt tyylikkäisiin pyörälähettilaukkuihin!

Meillä on myös tarjolla olkalaukkuja, jotka ovat helposti kiinnitettävissä ohjaustankoon tai tavaratelineeseen pyöräilyn ajaksi. Laukuissa on mukava olkahihna sekä piiloon peitetty koukkujärjestelmä pyörään kiinnittämistä varten. Näin voit kuljettaa olkalaukkuasi mukavasti pyöräillessä – nauti molempien maailmojen parhaista puolista!

Löydät meiltä kattavan valikoiman olkalaukkuja, jotka ovat kiinnitettävissä ohjaustankoon tai tavaratelineeseen sekä pyörälähettilaukkuja ja cross-over-laukkuja kaikissa yleisimmissä väreissä, koissa ja hintaluokissa tunnetuilta merkeiltä kuten BASIL, BROOKS, CHROME, ORTLIEB ja VAUDE.