Urban Lifestyle

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

125 Hakutulokset

Urban Lifestyle -laukut – pyörälähettilaukkuja kaupunkipyöräilyyn, työmatkapyöräilyyn ja arkeen.

Tämä tuotekategoria sopii kaikille, jotka haluavat jättää auton kotiin ja kulkea työmatkat pyörällä. Pyöräilyhanskoista lähettilaukkuihin – Täältä löydät kaiken tarvitsemasi kaupunkipyöräilyyn. Ja kaikki tuotteet ovat erityisesti käyttötarkoitukseensa suunniteltuja!


Pyöräilyvaatteet

Pyöräilijöillä on yksilöllisiä tarpeita. Pyöräilijä, joka ajaa pitkiä ylämäkiä sisältäviä harjoituksia tarvitsee erilaiset vaatteet kuin pyöräilijä, joka käyttää pyöräänsä ruokaostosten tekemiseen ja työmatkoihin. Pyöräilyvaatteiden tulisi olla monipuolisia, teknisiä, hengittäviä eikä liian urheilullisia – ja juuri nämä ominaisuudet löydät tuotteista verkkokaupassamme! Pyöräilyvaatteet urbaaniin ympäristöön teknisillä ominaisuuksilla. Löydät meiltä kaiken tarvitsemasi asfalttiviidakkoon:aurinkolasit, hanskat, kengät, takit, housut, hupparit, t-paidat ja päähineet.


Pyöräilylaukut ja -reput

Reput, pyörälähettilaukut ja olkalaukut tarjoavat tarpeeksi tilaa läppärin, työpapereiden, mappien ynnä muiden kuljettamiseen. Ne ovat erityisesti pyöräilyyn kehitettyjä taatakseen mahdollisimman tehokkaan ja käytännöllisen tavaroiden kuljettamisen. Joissakin tuotteissa on jopa kiinnikkeet ohjaustankoon tai tavaratelineeseen erityisillä kiinnitysmekanismeilla, jotka voidaan piilottaa suojakansien alle – erinomaista monipuolisuutta varten.


Tutustu valikoimaamme vaatteita ja tarvikkeita urbaaniin ympäristöön tunnetuilta valmistajilta, kuten ORTLIEB, JACK WOLFSKIN, VAUDE, SHIMANO, CHROME ja monta muuta!