T-paidat ja poolopaidat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

23 Hakutulokset

Urban Lifestyle -laukut – pyörälähettilaukkuja kaupunkipyöräilyyn, työmatkapyöräilyyn ja arkeen.

Hyvälaatuinen vapaa-ajan paita toimii erinomaisen perustana mille tahansa vaatetukselle! Monipuolinen urheilupaita on erinomainen varuste, joka tarjoaa paljon suorituskykyä yhdistettynä hyvään hengittävyyteen – täydellinen työmatkapyöräilyyn ja liikuntaan.

Tekniset t-paidat ovat valmistettuja synteettisistä materiaaleista tai sekoituksista, joissa on suuri osuus synteettisiä kuituja, toisin kuin tavalliset puuvillapaidat. Puuvillapaita imee nopeasti itseensä kosteutta hikoillessasi, mutta kuivuu hitaasti. Lopputuloksena saadaan raskas ja kostea olo urheillessa. Juuri näissä tilanteissa tekniset paidat ovat hyödyllimmillään! Niiden kuidut imevät myös kosteutta, mutta siirtävät sitä materiaalin ulko-osiin, mistä kosteus pääsee haihtumaan. Näin vaate pysyy kevyenä ja kuivana mahdollistaen mukavan olon korkeissakin lämpötiloissa. Hengittävyys on kuitenkin tärkeä ominaisuus myös työmatkoilla ja kauppareissuilla!

Meiltä ROSE Bikesilta löydät t-paitoja tyylikkäillä kuoseilla – täydellinen lahjaidea pyöräilyä harrastavalle!

Löydät meiltä kattavan valikoiman pyöräilypaitoja niin miehille kuin naisille kaikissa yleisimmissä koissa valmistajilta, kuten CHROME, CRAFT, CYCOLOGY, FOX, GONSO, GORE WEAR, ION, JACK WOLFSKIN, LÖFFLER, MALOJA, SHIMANO, TRIPLE2, VAUDE ja monet muut. Hanki itsellesi huippulaadukas t-paita pyöräilyyn – täydellinen niin kaupunkipyöräilyyn ja työmatkoille kuin arkeen!