SKS Germany

RIDE ON

Pyöräilytarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

60 Hakutulokset

Yhtenä pyöräteollisuuden johtavista valmistajista SKS Germany on pitänyt pyörät pyörivinä jo lähes sata vuotta. Joka päivä he elävät tunnuslauseensa mukaisesti: Ride on! Kyse on vauhdin kasvattamisesta, pysymisestä tiellä menestykseen ja tavoitteiden saavuttamisesta – tunnetusti laadukkailla tuotteilla, innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuoreilla ideoilla. Laatusinetti "Made in Germany" symboloi yrityksen korkeaa vaatimustasoa laadulle, toimivuudelle ja designille. Kaikki tuotteet ovat SKS:n oman tuotekehitystiimin kokeneiden ja luovien ammattilaisten kehittämiä ja ennen myyntiin tuloa kaikki tuotteet käyvät läpi kattavat testaukset.

Yrityksen pumppuvalikoimasta löytyy paljon valinnanvaraa minipumpuista ja erittäin tarkoista iskaripumpuista jalkapumppuihin – mukaan lukien legendaarisen RENNKOMPRESSOR-pumpun. Kaikki SKS:n pumput on suunniteltu helppokäyttöisyyttä, toimivuutta ja kestävyyttä ajatellen.

SKS GERMANY tunnetaan myös innovatiivisista lokasuojistaan ja niihin liittyvistä monista kätevistä ratkaisuistaan kaiken kokoisille renkaille ja rungoille. Lokasuojat tarjoavat erinomaisen suojan likaa ja vettä vastaan.

SKS:n valikoimasta löytyy lisäksi pyörätyökaluja, ketjusuojia, pulloja, pullotelineitä ja pyörälaukkuja sekä nyt uutuutena valikoimassa myös tuotesarja BIKE LIQUIDS.