•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

SKS GERMANY
RIDE ON

Yhtenä pyöräteollisuuden johtavista valmistajista SKS Germany on pitänyt pyörät pyörivinä jo lähes sata vuotta. Joka päivä he elävät tunnuslauseensa mukaisesti: Ride on! Kyse on vauhdin kasvattamisesta, pysymisestä tiellä menestykseen ja tavoitteiden saavuttamisesta – tunnetusti laadukkailla tuotteilla, innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuoreilla ideoilla. Laatusinetti "Made in Germany" symboloi yrityksen korkeaa vaatimustasoa laadulle, toimivuudelle ja designille. Kaikki tuotteet ovat SKS:n oman tuotekehitystiimin kokeneiden ja luovien ammattilaisten kehittämiä ja ennen myyntiin tuloa kaikki tuotteet käyvät läpi kattavat testaukset.

Yrityksen pumppuvalikoimasta löytyy paljon valinnanvaraa minipumpuista ja erittäin tarkoista iskaripumpuista jalkapumppuihin – mukaan lukien legendaarisen RENNKOMPRESSOR-pumpun. Kaikki SKS:n pumput on suunniteltu helppokäyttöisyyttä, toimivuutta ja kestävyyttä ajatellen.

SKS GERMANY tunnetaan myös innovatiivisista lokasuojistaan ja niihin liittyvistä monista kätevistä ratkaisuistaan kaiken kokoisille renkaille ja rungoille. Lokasuojat tarjoavat erinomaisen suojan likaa ja vettä vastaan.

SKS:n valikoimasta löytyy lisäksi pyörätyökaluja, ketjusuojia, pulloja, pullotelineitä ja pyörälaukkuja sekä nyt uutuutena valikoimassa myös tuotesarja BIKE LIQUIDS.

Stay smooth!

Erittäin suorituskykyinen ketjuöljy LUBE YOUR CHAIN täyttää tiukimmatkin vaatimukset. Öljypullo on varustettu annostelunokalla, jonka avulla varmistat tasaisen voiteluaineen levityksen ketjun jokaiseen niveleen. Tämä patentoitu ratkaisu öljyn annosteluun on kehitetty SKS GERMANY:n tuotekehitysosastolla. Lopputulos: Ketjun voitelu ei ole koskaan ollut näin helppoa, tehokasta ja puhdasta.

Ketjuöljyn valmistaa voiteluaineisiin erikoistunut saksalainen yritys Bechem Lubrication Technology. Erityisesti autoalan voiteluaineasiantuntijoina tunnettu yritys on kehittänyt öljyn yksinoikeudella SKS GERMANY:lle. LUBE YOUR CHAIN on sataprosenttisesti liuotinvapaa ja tarjoaa siten täydellisen voitelun. Voiteluaine pysyy ketjussa pidempään, suojaa sitä paremmin ja siten vähentää kulumista. Toinen hyöty: ketjuöljyn sisältämä PTFE jättää suojaavan kalvon ketjun päälle vähentäen kitkaa ja taaten pehmeästi ja äänettömästi toimivan voimansiirron. Lisäksi öljy tiivistää aukot ketjun liitoksissa estäen lian tunkeutumisen ketjuun. Erinomaiset voiteluominaisuudet on myös todistettu laboratoriotestauksissa erinomaisella lukemalla 137,5 N/mm². Tarkan annostelun ja erinomaisen tehokkuuden ansiosta 75 millilitran pullo riittää jopa 75 käyttökertaan.

Kunto-ohjelma pyörällesi

Säännöllinen huolto ja ylläpito auttavat pidentämään pyöräsi elinikää. WASH YOUR BIKE -pesuaine puhdistaa öljyiset ja rasvaiset pyöränosat vaurioittamatta tiivisteitä tai pintoja. Pyörän ketju tarvitsee silti erityistä huomiota: huippulaatuinen ketjuöljy LUBE YOUR CHAIN täyttää erittäin korkeat laatuvaatimukset. Pullo on varustettu kätevällä annostelukärjellä helppoa ja tarkkaa ketjun voitelua varten. Rungon suojaukseen kehitetty aine SAVE YOUR FRAME on täydellinen ratkaisu pyöränrungon hoitoon: Pesun jälkeen rungon voi suojata vettä ja likaa hylkivällä kalvolla. PTFE-voiteluaine TUNE YOUR PARTS on vettä hylkivää ja suojaa ruosteelta sekä kulumiselta. Viimeisenä muttei vähäisimpänä valikoimasta SEAL YOUR TYRE -paikkausaine ja tiivistysaine, jota voi kyttää niin tubeless-renkaisiin kuin sisärenkaisiinkin.

Ilmaa pullosta

RIDEAIR on ensimmäinen SKS GERMANYn valmistama luotettava ilmapatruuna. Ilmapatruunan voi ottaa mukaansa lenkille, sillä se sopii täydellisesti pullotelineeseen. Patruuna sopii myös täydellisesti sähköpyörille ja tubeless-renkaiden täyttämiseen. Kätevässä RIDEAIR LOCK -versiossa on lisäksi integroitu vaijerilukko, jolla voit suojata pyörääsi varkailta.

Kun olet päässyt takaisin kotiin, voit kätevästi ja helposti täyttää patruunan ilmalla käden käänteessä. Tähän tehtävään täydellinen työkalu on SKS RENNKOMPRESSOR -jalkapumppu, sillä se pumppaa tehokkaasti ilmaa jopa 16 baarin paineeseen asti – mikä on suositeltu RIDEAIR-ilmapatruunan täyttämispaine optimaalista toimivuutta varten.