• Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

19 Hakutulokset

Päähineet talveen

Talvipyöräilyä varten tarvitset kunnollisen päähineen. Tämä on tehokas tapa suojata päätä kylmältä. Valikoima on valtava. Olemme koonneet tälle sivulle muutamia vinkkejä helpottaaksemme sinulle oikean valinnan tekoa.

Löydät verkkokaupastamme runsaan valikoiman pipoja ja muita päähineitä suosituimmissa väreissä, koissa ja kuoseissa tunnetuilta merkeiltä, kuten BUFF, P.A.C ja Jack Wolfskin niin miehille ja naisille kuin lapsille.

Minkälaisia pipoja on olemassa?

On olemassa muun muassa tupsulla varustettuja sanottuja pom-pom-pipoja ja tavallisia yksinkertaisempia pipoja. Perinteisen tyyliset pipot ilman tupsua ovat pelkistetyllä tyylillä varustettuja ja sopivat hyvin monipuoliseen arkikäyttöön. Kypärän alla käytettävät kypäräpipot löydät täältä.

Villa, Fleece... – Mikä materiaali sopisi sinulle?

Oikeanlaista päähinettä valitessa materiaali on tärkeä tekijä. Jos etsit lämmintä talvipäähinettä, joka pitää pääsi lämpimänä arjessa kylmälläkin säällä, kannattaa sinun valita paksu pipo, joka on valmistettu esim. fleecestä, polyakryylistä tai merinovillasta - saatavilla myös fleecevuorella. Sporttisempaaan käyttöön kannattaa valita päähine, jossa on hengittävät materiaalit. Siksi useimmilla valmistajilla on tarjolla päähineitä, joissa on teknisiä materiaaleja kosteuden tehokasta siirtoa ja lämmönsäätelyä varten.

Tuulen- ja vedenpitävät pipot

Joissakin talvipipoissa on integroitu kalvo pehmeän sisäpinnan ja ulkopinnan välissä. Tämä usein muovista valmistettu kalvo on täynnä pieniä aukkoja, jotka estävät sateen tunkeutumisen sisälle. Huokoinen kalvo päästää kuitenkin vesihöyryn aukkojen läpi ulos ja pois iholta urheillessa. Siten pipo ei ole pelkästään pehmeä ja lämmin, vaan tarjoaa myös tehokasta suojaa sateelta ja tuulelta.

Laadukkaat päähineet suojaavat kylmältä ja viimeistelevät tyylikkäästi asukokonaisuutesi. Osta uusi päähine ROSE Bikesilta!

Löydät verkkokaupastamme runsaan valikoiman pipoja ja muita päähineitä suosituimmissa väreissä, koissa ja kuoseissa tunnetuilta merkeiltä, kuten BUFF, P.A.C ja Jack Wolfskin niin miehille ja naisille kuin lapsille.