Heijastimet ja näkyvyys

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

38 Hakutulokset

Näkyvät Hi-Vis-pyöräilyvaatteet parempaa turvallisuutta varten liikenteessä

Pyöräillessä hämärässä ja pimeässä monet pyöräilijät näkyvät huonosti liikenteessä. Vaikka heillä olisikin kaikki vaadittavat pyöränvalot, useimmilla on päällään tumman värisiä vaatteita ja siten he eivät näy niin hyvin muille tiellä liikkuville.

Jotta näkyisit mahdollisimman hyvin pimeässä ja hämärässä, useat valmistajat tarjoavat erityisiä ns. hi-vis-vaatteita (“high visibility”) pyöräilyyn. Neonvärit ja suuret heijastavat osiot tuovat lisäturvaa ja näkyvyyttä tiellä liikkuessa.

Löydät valikoimastamme runsaasti erilaisia hi-vis-pyöräilyvaatteita mukaan lukien pyöräilytakit, pyöräilyhousut, pyöräilykengät, pyörälaukut ja monet muut tarvikkeet miehille, naisille ja lapsille tunnetuilta merkeiltä kuten ROSE, BUFF, GripGrab, chiba, CRAFT, MAVIC, SHIMANO ja VAUDE. Hanki itsellesi laadukkaat ja hyvin näkyvät pyöräilyvaatteet!


Seuraava video havainnollistaa laadukkaiden hi-vis-vaatteiden hyödyt:


Hi-Vis-pyöräilytakit

Ostaessasi pyöräilytakin kannattaa sinun myös varmistaa, että se tarjoaa hyvän näkyvyyden. Loppupeleissä hyvin näkyvä pyöräilytakki kuitenkin parantaa näkyvyyttäsi ja turvallisuuttasi valtavasti. Löydät kaikki valikoimamme hi-vis-pyöräilytakit täältä.

Hi-Vis-pyöräilyhousut

Kirkkailla neonväreillä ja heijastimilla varustetut pyöräilyhousut tarjoavat erinomaisen näkyvyyden. Siksi ROSE Bikes tarjoaa myös hi-vis-housuja parasta näkyvyyttä ja mukavaa oloa varten huonossa säässä ja hämärässä. Löydät kaikki valikoimamme hi-vis-pyöräilyhousut täältä.

Hi-Vis-pyöräilykengät

Heijastavat ja värikkäät pyöräilykengät viimeistelevät hyvin näkyvän pyöräilyvaatetuksen. Kengät suorastaan hohtavat, kun niihin osuu valokeila. Siten ne ovat erinomainen valinta varmistamaan, että muut tiellä liikkuvat näkevät sinut ajoissa. Löydät kaikki valikoimamme hi-vis-pyöräilykengät täältä.

Hi-Vis-pyöräilylaukut ja -reput

Värikkäät ja hyvin näkyvät pyöräilylaukut ja -reput ovat erityisen hyvä valinta työmatkapyöräilyyn ja kaupunkipyöräilyyn, kun täytyy kuljettaa mukanaan esim. läppäriä, kansioita tai ostoksia. Käytännölliset laukut tarjoavat tarpeeksi tilaa kantaa kaikki oleellinen mukana, mutta toisaalta ne myös tarjoavat paremman näkyvyyden sinulle pimeässä ja hämärässä kirkkaiden värien ja heijastavien osioiden ansiosta. Löydät kaikki valikoimamme hi-vis-pyörälaukut täältä.

Hi-Vis-pyöräilyliivit

Hyin näkyvä heijastava ja värikäs pyöräilyliivi on kätevä ratkaisu kaikille, jotka haluavat päivittää pyöräilyvarustuksensa näkyvämmäksi nopeasti ja helposti. Heijastinliiviä voi käyttää minkä tahansa takin kanssa parantamaan näkyvyyttäsi muille liikenteessä liikkuville – myös käyttäessäsi arkivaatteita. Löydät kaikki hi-vis-liivit ja heijastinliivit täältä.

Hi-Vis-kengänpäälliset

Hi-Vis-kengänpäälliset tarjoavat samassa paketissa kaksi hyötyä: Ne ovat käytännöllinen varuste suojaamaan jalkojasi tuulelta ja sateelta – ja toisaalta myös parantavat näkyvyyttäsi liikenteessä. Täydellinen varuste pyöräilyyn! Löydät kaikki valikoimamme hi-vis-kengänpäälliset täältä.

Hi-Vis-tarvikkeet

Aiemmin mainittujen heijastavien ja värikkäiden tuotteiden lisäksi tarjoamme myös kattavan valikoiman muita hyvin näkyviä hi-vis-tarvikkeita pyöräilyyn, kuten esim. hanskoja, heijastavia kypäriä, kypäräpipoja ja paljon muuta. Tutustu valikoimamme hi-vis-tarvikkeisiin.

Laadukkaat hyvin näkyvät ja heijastavat varusteet ovat tärkeä turvavaruste pyöräilyssä. Erityisesti talven pimeydessä, aamun hämärässä ja myöhään illalla pyöräillessä hyvin näkyvät, värikkäät ja heijastavat tarvikkeet ovat tärkeitä!
Löydät valikoimastamme runsaasti erilaisia hi-vis-pyöräilyvaatteita mukaan lukien pyöräilytakit, pyöräilyhousut, pyöräilykengät, pyörälaukut ja monet muut tarvikkeet miehille, naisille ja lapsille tunnetuilta merkeiltä kuten ROSE, BUFF, GripGrab, chiba, CRAFT, MAVIC, SHIMANO ja VAUDE. Hanki itsellesi laadukkaat ja hyvin näkyvät pyöräilyvaatteet!