Takit maantiepyöräilyyn

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

65 Hakutulokset

Suorituskykyisiä pyöräilytakkeja maantiepyöräilyyn

Huonoa säätä ei ole olemassakaan, ainoastaan huonoja vaatteita! Varmistaaksesi, että olet hyvin varustautunut seuraavalle pyörälenkillesi, sinun kannattaisi panostaa huippulaatuisen pyörän lisäksi huippulaatuisiin pyöräilyvaatteisiin. Vaihtelevista sääolosuhteista ei selviä ilman kunnon pyöräilytakkia! Urheilullisen istuvuuden ja elastisten materiaalien ansiosta pyöräilytakit maantiepyöräilyyn istuvat napakasti kehoa vasten. Maantiepyöräilijät arvostavat kevyiden pyöräilytakkien tarjoamaa liikkuvuutta ja sitä, että ne eivät läpätä löysinä tuulessa. Lisäksi kehoa myötäilevä istuvuus parantaa aerodynaamisuutta.

ROSE Bikesin verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman erilaisia pyöräilytakkeja vettä hylkivistä (esim. GORE-TEX) ja tuulta pitävistä (esim. GORE WINDSTOPPER) lämpimiin talvikeleille sopiviin pyöräilytakkeihin. Tutustu laajaan valikoimaamme takkeja maantiepyöräilyyn miehille ja naisille kaiken kokoisina ja värisinä tunnetuilta merkeiltä, kuten GORE BIKE WEAR, ENDURA, Castelli, ROSE ja Assos.

Tuulenpitävät takit maantiepyöräilyyn suojaavat kylmältä tuulelta

Kovassa vauhdissa maantiepyöräilijöille tulee monesti kylmä viimasta johtuen. Kovassa vauhdissa viima saa ilman tuntumaan huomattavasti kylmemmältä. Esim. 5°C:n ilman lämpötila saattaa tuntua jopa -18°C:lta kovassa tuulessa. Integroidulla tuulelta suojaavalla kalvolla varustetut takit estävät tämän viilentävän ilmiön ja suojaavat sinua siten kylmältä. Kaksi suosituinta tuulenpitävää kalvoa ovat GORE WINDSTOPPER ja WINDPROOF by VAUDE. Etsitkö kattavampaa valinnanvaraa tuulenpitävistä takeista? Siinä tapauksessa sinun kannattaa tutustua valikoimaamme täältä.

Vedenpitävät takit maantiepyöräilyyn epävakaalla säällä

Jos haluat pyöräillä säällä kuin säällä kannattaa sinun investoida myös laadukkaaseen vedenpitävään takkiin. Vettä hylkivien ja vettä pitävien kalvomateriaalien ansiosta vedenpitävät takit tarjoavat tehokkaan suojan sateelta. Vesipisarat eivät pääse tunkeutumaan kalvoista lävitse, mutta takin sisältä kosteus pääsee tunkeutumaan materiaalien läpi ulos ja pois iholta. Tämän ansiosta pyöräily on mukavaa ja pysyt kuivana märälläkin kelillä. Joitakin suosittuja vedenpitäviä materiaaleja ovat esim. GORE-TEX, GORE-TEX ACTIVE ja GORE-TEX SHAKEDRY.

Löydät erittäin kattavan valikoiman vedenpitäviä takkeja pyöräilyyn kategoriastamme Vedenpitävät takit.

Softshell-takit – Monipuoliset vaatteet kylmille päiville

Soft shell -materiaalin suosio kasvaa jatkuvasti. Materiaali on tuulenpitävää, vettä hylkivää, lämmintä, kevyttä, elastista ja hyvin hengittävää – täydellinen yhdistelmä suojaamaan tuulelta ja sateelta pyöräillessä. Monipuolisuutensa ansiosta softshell-takit ovat erittäin suosittuja ja niitä käytetään niin urheillessa kuin arjessakin. Yksi esimerkki erittäin suositusta softshell-materiaalista on GORE WINDSTOPPER SOFTSHELL. Etsitkö monipuolista softshell-takkia? Siinä tapauksessa kannattaa tutustua kategoriaamme Softshell-takit.

Talvitakkeja kylmemmälle kelille

Talvi ei ole pyöräilyn este. Pyöräilyyn suunnitellut talvitakit ovat varustettuja lämpöä tehokkaasti eristävillä materiaaleilla ja suojaavat sinua kylmältä. Oikean tyyppinen talvitakki auttaa sinua ottamaan kaiken irti talvipyöräilystä ja nauttimaan siitä. Voit tutustua kattavaan valikoimaamme lämpimiä takkeja kylmimmälle vuodenajalle kategoriasta talvitakit pyöräilyyn

Käteviä ominaisuuksia takkiisi maantiepyöräilyyn

Joissakin tarjoamissamme pyöräilytakeissa on käteviä lisätoimintoja, joista voi olla sinulle paljon hyötyä.

Pieneen tilaan pakkautuvat pyöräilytakit: Ne ovat kevyitä ja mahtuvat erittäin pieneen tilaan. Siksi nämä veden- ja tuulenpitävät takit kulkevat kätevästi mukana vaikka pyöräilypaidan takataskussa. Nämä takit toimivat erinomaisesti hätävarana yllättävän sadekuuron tai äkillisen sään kylmenemisen varalta. Voit tarkistaa takkien tuotekuvauksesta mahtuvatko ne pieneen tilaan ja kuinka kevyitä ne ovat.

Takit maantiepyöräilyyn – Erinomainen näkyvyys liikenteessä

Jos liikut pyörällä hämärän aikaan tai auringon jo laskettua on hyvästä näkyvyydestä huolehtiminen tärkeä turvallisuusseikka. Hyvin pimeässä näkyvä pyöräilytakki on tähän erinomainen ratkaisu. Takin valinnassa kannattaa silloin kiinnittää huomiota värin lisäksi heijastavien yksityiskohtien määrään ja sijaintiin. Monissa takeissa on esim. heijastavasta materiaalista tehtyjä raitoja, ompeleita ja logoja. Heijastimien avulla näyt kaukaa muille tiellä liikkuville valojen käyttäjille osuessasi heidän valokeilaansa. Lisäksi kannattaa valita näkyvillä neonväreillä varustettu takki perinteisen mustan sijaan. Tämä parantaa myös huomattavasti näkyvyyttäsi muille tiellä liikkuville.


Pitämällä nämä hyödylliset vinkit mielessä tulet löytämään tarvitsemasi. Tutustu myös suosituimpien tuotteiden listauksiimme ja varustaudu oikein seuraavaa pyöräreissuasi varten. Löydät valikoimastamme huikean määrän erilaisia pyöräilytakkeja kaiken kokoisille miehille, naisille ja lapsille. Meillä on varastossa niin perinteisempiä värejä kuin villimpiä kuoseja ja trendivärejä tunnetuilta urheiluvaatteiden valmistajilta kuten GORE WEAR, ENDURA, Castelli, ROSE ja Assos.