• Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

4 Hakutulokset

Fleece – Klassikkotakki niin urheiluun kuin vapaa-aikaan

Fleece-takkia voi käyttää toimistolla, pyörälenkillä, kauppareissulla tai kotonaan – ilman tätä äärimmäisen monipuolista materiaalia on jo vaikeaa tulla toimeen. Fleece pitää sinut miellyttävänä lämpimänä kylmällä säällä, on todella monipuolinen ja tarjoaa poikkeuksellisen mukavan tuntuman. Tutustu valikoimamme fleece-takkeihin hupulla ja ilman niin miehille kuin naisille lukuisissa eri väreissä tunnetuilta merkeiltä kuten Jack Wolfskin, Gonso ja VAUDE. Selaa kattavaa valikoimaamme ROSEn verkkokaupassa!

Fleece-takki – mikä se on?

Fleece-takit valmistetaan erittäin suositusta fleece-materiaalista. Fleece on synteettinen kuitumateriaali, joka useimmiten valmistetaan polyesteristä. Hieman karvaisen tuntuisen pintansa ansiosta materiaali on ilmavaa ja tarjoaa siten todella tehokkaan lämmöneristyksen. Lisäksi fleece on erittäin kevyttä, kestävää, elastista, nopeasti kuivuvaa ja pehmeää. Täydellinen yhdistelmä parasta mukavuutta varten kylminä päivinä.
Fleecen laadusta ja paksuudesta riippuen fleece-takki voi tarjota eritasoista lämmöneristystä. Hyvä esimerkki eri fleecen versioista löytyy Jack Wolfskinilta: Heillä on kolme eri fleece-materiaalia, joiden nimet ovat NANUK 100, NANUK 200 ja NANUK 300. Nimen yhteydessä oleva numero kertoo painoluokan. NANUK 100 painaa 100 - 150 g/m², NANUK 300 jopa 300 - 400 g/m². Tämä kuvailee hyvin sitä, että kaikki fleece-materiaalit eivät ole samanlaisia. Painoluokasta riippuen materiaali voi tarjota hieman painavampana erittäin tehokasta lämmöneristystä tai hieman kevyempänä keveyttä ja liikkuvuutta.
Klassinen fleece-materiaali koostuu sisä- ja ulkopinnasta, jotka on valmistettu polyesteristä. On kuitenkin olemassa esim. erikoisempia materiaaleja, kuten bipolar fleece, jonka pinta on hieman karheampi tai high loft fleece, jossa on erittäin karvainen ja pehmeä pinta Löydät valikoimastamme fleece-takit monissa eri painoluokissa sekä monilla eri väreillä ja kuosilla.

Milloin fleece-takki on oikea valinta?

Fleece on erittäin monipuolinen materiaali. Ohut fleece-takki on täydellinen välikelin vaate esim. keväällä, syksyllä ja viileinä kesäiltoina. Paksummat fleece-takit ovat hyvä valinta kylmällä kelillä tehokasta lämmöneristystä varten ja toimivat erinomaisesti esim. välikerroksena.

Mikä fleece sopii Jack Wolfskin -takkiini?

Jack Wolfskin on yksi tuotemerkeistä, jotka integroivat vetoketjukiinnitykset monien takkiensa sisäpuolelle. Näin voit helposti yhdistää ulkotakkisi ja lämpimän fleece-vuoren ja tämän avulla saada hybriditakin, joka toimii monilla eri säillä. Fleecestä valmistetut vuoritakit ovat erityisen suosittuja. Kaikki verkkokaupassamme olevat vetoketjulla kiinnitettävät vuoritakit ovat merkittyjä tekstillä "SHORT ZIP system", "REGULAR ZIP System" tai "LONG ZIP System" tuotekuvauksessa. Huomioithan, että vuoritakin vetoketjujärjestelmän täytyy olla sama kuin päällitakin vetoketjujärjestelmän taataksesi parhaan yhteensopivuuden. Jos et ole varma mikä tuote sinulle sopii, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiantuntijamme auttavat mielellään.

Mitä ominaisuuksia kannattaa valita?

Käyttötarkoituksesta riippuen voit valita fleece-takin erilaisilla ominaisuuksilla. Tässä muutama kätevä ja suosittu fleece-takkien ominaisuus:
Huppu - Joissakin fleece-takeissa on integroitu huppu. Huppu tarjoaa erinomaisen suojan sadetta ja viimaa vastaan kaulan ja niskan seudulle ja pitää pääsi lämpimänä.
Peukkuaukot hihoissa - Joissakin fleece-takeissa on pienet aukot hihoissa peukkuja varten. Tämän avulla hihan suu asettuu napakasti ranteen ympärille eikä tuuli pääse puhaltamaan sisään hihojen päästä. Tätä käytetään pääosin outdoor-takeissa.
Ympäristöystävällisyys – Yhä suurempi osa vaatevalmistajien valikoimista ovat ympäristöystävällisesti ja kierrätetyistä materiaaleista valmistettuja. Fleece-takkien valmistamisessa käytettävää polyesteriä voidaan valmistaa esim. kierrätetyistä muovipulloista. Esimerkki hyvin tunnetusta kierrätykseen panostavasta tuotemerkistä on VAUDE, joka myös panostaa paljon tuotantoprosessien ympäristöystävällisyyteen.

Eikö sinulla vielä ole pehmeää fleece-takkia? Siinä tapauksessa nyt on korkea aika hankkia kevyt ja tehokkaasti lämmittävä takki liikuntaan ja vapaa-aikaan! ROSEn verkkokaupasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan takin. Tutustu kattavaan valikoimaamme fleece-takkeja hupulla ja ilman, niin pienille kuin isoille, niin miehille kuin naisille ja lukuisilla eri värivaihtoehdoilla tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Jack Wolfskin ja VAUDE.