Sukat maantiepyöräilyyn

Vedenpitävät Sukat

Suojaudu luonnonvoimilta


Vedenpitävät sukat ovat erinomainen investointi märille ja mutaisille keleille – oli kyseessä sitten maantiepyöräily, maastopyöräily, vaellus, kävely tai juoksu. Sukat pitävät jalkasi lämpiminä ja kuivina pidemmissäkin seikkailuissa. Löydät meiltä kattavan valikoiman vedenpitäviä ja vettä hylkiviä sukkia niin miehille kuin naisille monissa eri väreissä tunnetuilta merkeiltä kuten SealSkinz.


Vedenpitävä hydrofoobisen kalvon ansiosta

Vedenpitävät sukat ovat yleensä varustettuja vedenpitävällä ja hengittävällä kalvoteknologialla. Tämä suojaava kalvo materiaalin sisällä on täynnä mikroskooppisen pieniä reikiä, jotka päästävät kehon muodostaman vesihöyryn pois iholta ja estävät vesipisaroiden tunkeutumisen ulkoa läpi iholle. Siten vedenpitävät sukat pitävät jalkasi kuivina ja lämpiminä sateella ja tarjoavat erinomaisen hengittävyyden mukavaa tunnetta varten. GORE-TEX-kalvot ovat kenties maailman tunnetuimpia vedenpitäviä kalvoja.


SealSkinz HYDROSTOP Tape

On olemassa kaksi erityisen tärkeää ominaisuutta, joiden tulisi löytyä kaikista vedenpitävistä sukista: Niiden tulee estää veden tunkeutuminen läpi iholle kengästä ja pitää jalkoja pitkin alas valuva vesi poissa sukista. Erittäin tunnettu vaatevalmistaja SealSkinz on kehittänyt innovatiivisen vedenpitävän ratkaisun sukan varren ja jalan välille estämään veden valumisen sukkiin. SealSkinz käyttää kehittämäänsä HYDROSTOP-teippiä sukkiensa varsissa. Tämä silikoniteippi takaa napakan ja liukumattoman istuvuuden sukalle ja tarjoaa lisäsuojaa vettä vastaan ylhäältäpäin. Näin olet täydellisesti suojautunut kosteutta ja sadetta vastaan.


Vedenpitäviä sukkia kylmimmälle vuodenajalle

Erityisesti kylminä ja sateisina aikoina syksyllä ja talvella sinun kannattaa hyödyntää vedenpitävien sukkien tarjoamaa suojaa. Suosittelemme käyttämään silloin hieman paksumpia ja lämpimämpiä talvikäyttöön suunniteltuja esim. merinovillasta tehtyjä sukkia.


Haluatko pitää jalkasi kuivina märissä ja mutaisissa olosuhteissa? Siinä tapauksessa vedenpitävät sukat ovat sinulle oikea valinta! ROSE Bikesin verkkokaupasta löydät oikeat sukat pitämään jalkasi mukavan lämpiminä ja kuivina. Löydät meiltä laajan valikoiman pyöräilysukkia miehille ja naisille lukuisissa eri väreissä tunnetuilta valmistajilta, kuten Sealskinz.