Pyöräilysukat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

146 Hakutulokset

Pyöräilysukat

Sukat maantie-, maasto- ja retkiajoon


Pyöräilyyn suunnitellut sukat ovat tärkeä osa pyöräilijän varustusta. Riippumatta ajokerran kestosta tai pituudesta, matkaan kannattaa aina varustautua asianmukaisesti. Sukat ovat ajomukavuuden kannalta pieni, mutta joskus ratkaiseva tekijä. Mallistomme sisältää sukkia kaikissa koissa ja väreissä joka käyttötarkoitukseen useassa eri hintaluokassa. Ostajan oppaamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin. Perinteisten ja teknisistä materiaaleista valmistettujen mallien lisäksi mallistomme kattaa vedenpitävät mallit ja kompressiosukat. Tutustu tunnetuimpien valmistajien malleihin, kuten ENDURA, FALKE, cep, SealSkinz, Rose, assos, Castelli, GORE WEAR, GripGrab ja DeFeet.


Hengittävät sukat

Sukilta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia pyöräilyssä ja esimerkiksi juoksussa tai vaelluksessa. Syynä tähän on, että kontakti- ja painepisteet kengässä ovat erilaiset riippuen käyttötarkoituksesta ja liikkumamuodosta. Käytettävissä materiaaleissa on myös eroja, sillä pyöräilyyn suunniteltujen sukkien materiaalit ovat yleensä hyvin ohuita, sillä hengittävyys on tärkeä ominaisuus. Kylmiin lämpötiloihin on omat, hyvin lämpöä eristävät mallinsa. Onnistunut varusteiden valinta – sukkia myöten – takaa paremman ajokokemuksen.


Kompressiosukat pyöräilijöille

Kompressiosukat ovat hyvin suosittuja esimerkiksi juoksijoiden keskuudessa. Niiden käyttö on hiljalleen yleistymässä myös pyöräilijöillä. Pitkät, polyamidista valmistetut sukat ulottuvat pohkeeseen asti ja kohdistavat kompressiota jalkojen lihaksiin tarkkaan suunnitellun mallin ja harkitusti valittujen materiaalien avulla. Monet urheilijat arvostavat kompressiosukista saatavaa aineenvaihdunnan vilkastumista ja niiden käytöstä saatavaa miellyttävää tunnetta. Kompressiosukkia voidaan käyttää niin harjoituksen aikana, kuin sen jälkeenkin palautumista edistävässä tarkoituksessa. Niiden käytöstä saa erinomaisia hyötyjä pitkän paikallaanolon aikana, kuten esimerkiksi autossa tai lentokoneella matkustaessa.


Vedenpitävät sukat sateisille päiville

Jos haluat ajaa vaihtelevissa olosuhteissa ja syvimpienkin lätäköiden läpi, vedenpitävät sukat ovat hyvä valinta. Sukkien vedenpitävyys perustuu kalvorakenteeseen, joka suojaa tuulelta ja vedeltä. Materiaali ja kalvo ovat silti hengittäviä, mikä tekee sukista mukavat käyttää. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat sukan yläosasta löytyvä kaulus, joka pitää jalkaa pitkin valuvan veden sukan ulkopuolella. Koska vedenpitäviä sukkia käytetään usein kylmällä tai viileällä säällä, ne ovat valmistettu usein paksummista ja hyvin lämpöä eristävistä materiaaleista, kuten esimerkiksi merinovillasta.


Pyöräilyyn suunnitellut sukat takaavat kaikin puolin miellyttävän ajokokemuksen. Jos et ole varma, että mikä malli sopii parhaiten sinun käyttöön ja tarpeisiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua tekemään oikean valinnan. Kaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia sukkia aina teknisistä vedenpitäviin tai kylmimpiin talvioloihin tarkoitettuihin malleihin, niin naisille kuin miehille. Tutustu mallistoomme ja tunnetuimpien valmistajien tarjontaan, kuten ENDURA, FALKE, cep, SealSkinz, ROSE, assos, Castelli, GORE WEAR, GripGrab ja DeFeet. Malleja on saatavilla eri pituuksissa ja kaikissa väreissä aina klassisesta mustasta vuoden trendiväreihin.