Kypärätarvikkeet

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

29 Hakutulokset

Kypärien varusteet ja lisäosat

Vaihdettavat pehmusteet, kypäräsuojat, valot ja muut tarvikkeet

Kypärästä tulee pitää huolta, jotta se toimii ja säilyttää suojaavat ominaisuutensa mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi kuluneet ja kasaan painuneet pehmusteet huonontavat kypärän istuvuutta ja siten myös turvallisuutta ja ne tulisi siksi vaihtaa. Valikoimamme sisältää varaosia ja tarvikkeita kaikkien tunnetuimpien valmistajien malleihin, kuten FOX, UVEX, ABUS, POC, MET, MAVIC, ALPINA, BELL, iXS, RUDY PROJECT ja CASCO.

Kypäräsuojat – suojaa haastavalta säältä

Haastavissa sääolosuhteissa ajaessa pelkästään hupun vetäminen pään ja kypärän päälle ei riitä. Monet valmistajat, kuten GORE ja VAUDE, tarjoavat suojaa säältä erillisten kypäräsuojien avulla. Sadepisarat ja epäpuhtaudet yksinkertaisesti valuvat pois suojan päältä niiden tuulen- ja vedenpitävä materiaalin ansiosta. Suojan elastinen alaosa varmistaa hyvän istuvuuden kypärämallista riippumatta. Heijastavien materiaalien käyttö lisää turvallisuutta parantamalla näkyvyyttä tiellä liikkuessa.

Vaihdettavat pehmusteet lisäävät käyttöikää ja -mukavuutta

Tiheä käyttö ja hikoilu kuluttavat kypärän pehmusteita ajan saatossa. Materiaali painuu kasaan, muuttuu kovaksi ja ei reagoi kosteuteen enää toivotulla tavalla. Valmistajat, kuten GIRO, ABUS ja UVEX tarjoavat pehmusteita erillisinä tarvikkeina. Pehmusteiden vaihto onkin helppo ja kustannustehokas tapa lisätä kypärän käyttöikää!

Tarvikevalot – lisää näkyvyyttä tiellä

Jos ajat usein huonoissa olosuhteissa tai pimeässä, on erityisen tärkeää tulla nähdyksi liikenteessä. Osassa kypärämalleista tämä on huomioitu sisäänrakennetuilla LED-valoilla. Valikoimamme sisältää varaosat yleisimpiä kypärävaloja varten.

Muut tarvikkeet – lipat, leukasuojat, kiristyssysteemit yms.

Valikoimamme sisältää kaikki yleisimmät varaosat ja tarvikkeet kypäriä varten. Esimerkiksi lipan, pehmusteet tai leukahihnan remmit uusimalla, vanhalle kypärälle on mahdollista saada lisää käyttövuosia! Varaosia ja tarvikkeita on saatavilla tunnetuimpien merkkien malleille, kuten GIRO, RUDY PROJECT ja BELL.


Jos et ole varma tarvikkeiden yhteensopivuudesta, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään puhelimitse tai sähköpostilla!