• Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

6 Hakutulokset

Pohjalliset pyöräilykenkiin

Hyvin istuvat pohjalliset parasta tukea vartenHe, jotka polkevat pitkiä matkoja pyörällä tai joilla on äärimmäisen jäykillä pohjilla varustetut pyöräilykengät tietävät miltä tuntuu, kun jalkoihin alkaa sattumaan. Valitse mukavat pohjalliset pyöräilykenkiisi kipujen ja jalkojen väsymisen torjumiseksi.

Pyöräilykenkien pohjallisissa on usein iskuja vaimentavia materiaaleja. Pyöräily aiheuttaa valtavia voimia pienelle alueelle jalkoihisi, erityisesti pitkillä lenkeillä. Erityisesti pyöräilyyn suunnitellut pohjalliset vaimentavat iskuja ja lievittävät painetta oikeista kohdista jalkojasi. Iskuja vaimentavat materiaalit suojaavat jalkojasi teräviltä iskuilta epätasaisella alustalla ja poluilla sekä parantavat mukavuutta pitkillä lenkeillä.

Lisäksi pyöräilyyn erityisesti suunnitellut pohjalliset ovat hyödyksi anatomisen muotoilunsa ansiosta. Siten ne parantavat kenkien ergonomiaa ja antavat tukea juuri sinne missä sitä tarvitset. Pohjalliset ovat erityisesti suunniteltuja jalkaholvin tukemiseen ja estämään jalkojen virheellisiä asentoja.

Ostaessasi uusia pohjallisia pyöräilykenkiisi sinun kannattaa varmistaa, että pohjallisten materiaalit ovat hengittäviä ja että pohjalliset on suunniteltu sinun käyttötarkoitustasi varten.

Meiltä löydät kattavan valikoiman pohjallisia maantiepyöräilykenkiin, maastopyöräilykenkiin ja trekking-pyöräilykenkiin.