• Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

21 Hakutulokset

Tarvikkeita ja varaosia pyöräilykenkiin

Kengännauhat, teräskärjet, klossien suojat, kiristimet, BOA-nauhat ja paljon muutaPyöräilykengät vaativat huolenpitoa, sillä niitä käytetään usein kuluttavissa olosuhteissa. Siksi kuluneiden kiristysmekanismien ja ulkopohjien vaihto uusiin on suositeltavaa, jotta pyöräilykenkäsi toimisivat optimaalisesti mahdollisimman pitkään. Meiltä löydät kattavan valikoiman tarvikkeita ja varaosia pyöräilykenkiisi!


Varaosat kiristysmekanismeihin

Säännöllisesti käytettynä pyöräilykenkien kiristysmekanismit voivat ajan mittaan kulua ja hajota. Tästä johtuen lukuisat valmistajat tarjoavat kenkiinsä sopivia varaosia kenkien käyttöiän maksimoimiseksi. Huoltotoimenpiteet ovat helppoja tehdä kotiolosuhteissa eivätkä yleensä vaadi erikoistyökaluja. Meiltä löydät kattavan valikoiman pyöräilykenkien varaosia, kuten kiristysremmejä, kengännauhoja, kiristysmekanismeja, BOA-kiristimiä ja ATOP-kiristimiä. Valikoimasta löydät varaosat esim. pyöräilykenkien valmistajille ROSE, SIDI, NORTHWAVE, MAVIC ja SHIMANO.


Kengänpohjien varaosat

Tuhansien kilometrien pyöräilyn ja kävelyn jälkeen kenkien ulkopohjat voivat kulua loppuun ja ne täytyy vaihtaa uusiin tai korjata. Meiltä löydät kattavan valikoiman ulkopohjien osia ja klossien tarvikkeita. Lisäksi tarjoamme pyöräilykenkiin vaihtokärkiä, joilla voit parantaa kenkiesi pitoa pehmeällä alustalla ja mudassa.


Jos et ole varma, mitkä varaosat sopivat pyöräilykenkiisi, voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme. He auttavat sinua mielellään!