Tarvikkeet kengille

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

27 Hakutulokset

Varaosia pyöräilykenkiisi

Pyöräilykenkien tarvikkeita pohjallisista kiristysmekanismeihinPyöräilykenkien lisäksi tarjonnastamme löytyy kattava valikoima varaosia ja pohjallisia pyöräilykenkiisi suurilta valmistajilta, kuten ROSE, SIDI, SHIMANO, GAERNE, NORTHWAVE ja MAVIC. Tutustu valikoimaamme ja päivitä pyöräilykenkäsi parempaa suorituskykyä varten pyörän päällä!


Pyöräilykenkien varaosat ja tarvikkeet

Laaja valikoimamme kattaa varaosat ja tarvikkeet maantiekenkiin, maastokenkiin, touring-kenkiin ja triathlon-kenkiin. Kattavasta valikoimasta löydät kaiken ulkopohjien vaihdettavista kumiosista kiristysmekanismeihin pohjallisista pultteihin ja kenkien teräskärkiin. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi pyöräilykenkiesi korjaamiseen ja ehostamiseen. Tutustu valikoimaamme ja löydä etsimäsi! Asiantunteva asiakaspalvelumme on tietenkin valmiina auttamaan sinua, mikäli et ole aivan varma mikä osa sopii kenkiisi tai et löydä etsimääsi.


Pohjalliset pyöräilykenkiin

Valitse pohjalliset parempaa istuvuutta, mukavuutta sekä lihasten ja luiden tukea varten. Tarkka istuvuus ja iskuja oikealla tavalla vaimentavat materiaalit pohjallisissa tuovat lisää mukavuutta pyöräilyysi. Jos et ole varma minkä tyyppiset pohjalliset sinun kannattaisi valita käyttötarpeisiisi, voit aina ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!


Löydät meiltä varastosta kattavan valikoiman varaosia ja pohjallisia maantiepyöräilyyn, maastopyöräilyyn, touring-pyöräilyyn ja triathloniin tunnetuilta merkeiltä, kuten ROSE, SIDI, SHIMANO, GAERNE, NORTHWAVE ja monet muut!