Kengät flättipolkimille / avopolkimille

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

19 Hakutulokset

Avopoljinkengät maastopyöräilyyn

Pyöräilykengät maastoon ja dirt-ajoonAvopolkimet ja erityisesti niille suunnitellut kengät tarjoavat vaihtoehdon maasto- ja dirt-ajajille, jotka eivät halua käyttää lukkopolkimia. Nämä kengät ovat suunniteltu käytettäväksi nimenomaan avopolkimien kanssa. Pohjan materiaali on pehmeää, mutta kestävää kumia ja niissä ei ole kiinnityskohtaa klosseille. Pohjan kumiseos tarttuu polkimien piikkeihin erityisen hyvin, tarjoten näin mahdollisimman paljon pitoa. Koska jalkojen irrotus polkimilta onnistuu nopeasti joka tilanteessa, avopolkimet voivat tarjota turvallisuuden tunnetta. Tämä on tärkeä seikka dirt- ja freeride-ajossa sekä erittäin teknisillä polkuosuuksilla. Kaupassamme on laaja valikoima kenkiä tunnetuimmilta valmistajilta, kuten FIVE TEN, SHIMANO, ION ja VAUDE.


Pohja on jokaisen avopoljinkengän ydin

Pohja on tärkeä osa jokaista pyöräilykenkää, ja näin on myös avopoljinkengissä. Hyvä pohja tarjoaa sopivan määrän pitoa ja on samalla riittävän jäykkä. Pohjissa käytettävissä kumiseoksissa on tapahtunut viime vuosina merkittäviä innovaatioita, jotka ovat tulleet suurelta osin kiipeilykenkien materiaaleista. Tämän johdosta pohjat tarjoavat ennen kokemattoman määrän pitoa ja kestävät silti entistä pidempään. Erilaisista kumiseoksista ja kuvioita löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. Tunnetuimpia pohjien valmistajia ovat Vibram ja FIVE TEN.


Vankkatekoinen ja kestävä – maastopyöräkengät ovat kestävää tekoa!

Avopolkimille suunnitellut kengät ovat suunniteltu vauhdikkaaseen ajamiseen ja ovat siten lähes poikkeuksetta vankkaa tekoa. Kenkien tulee kestää kovaa käyttöä, joten niissä käytetyt materiaalit ovat lujia ja sitkeitä.


Oikea kiristyssysteemi, hyvä istuvuus

Hyvin istuva kenkä on tärkeää kaiken tyyppisessä ajossa. Jos kenkä ei istu hyvin jalkaan, ajaminen on epämukavaa ja voimansiirto polkimille kärsii. Suurimmassa osassa avopoljinkenkiä on perinteinen nauhakiinnitys, mutta osassa malleista käytetään myös velcro-nauhoja tai muuta kiristyssysteemiä. Näin voit varmistaa kengän mahdollisimman hyvän istuvuuden.


Tyyliä ei pidä unohtaa

Avopoljinkenkien valintaan vaikuttaa istuvuuden ja pidon ohella myös yksi tärkeä tekijä, nimittäin tyyli. Avopoljinkengät muistuttavat ulkonäöltään huomattavasti enemmän tavallisia kenkiä, mikä tekee niistä kaikin puolin tyylikkään ilmestyksen. Ulkonäkö voikin muistuttaa paljon tavallisia vapaa-ajan tai skettikenkiä. Malleja on saatavilla kaikissa väreissä aina varmasta mustasta maastokuosiin. Tutustu laajaan valikoimaamme tunnetuimmilta valmistajilta, kuten FIVE TEN (ja erityisesti suositut Freerider-mallit), VAUDE (sisältäen hyvin tunnetun Moab-malliston) SHIMANO, O´ NEAL ja ION.

Do you have questions flat pedal shoes?

What are the advantages of flat pedal shoes?
  • With their anti-slip sole, they provide optimal grip on the platform pedal. Steel pins on the pedal can further enhance this effect.
  • With flat pedal shoes, you can ride any bike with classic flat pedals.
  • During high jumps or on adventurous trails, you can get off the bike quickly.
What should I pay attention to when buying flat pedal shoes?
  • If you want to ride your bike through the forest, you should make sure the shoes are made of a robust material that cannot be damaged by a protruding branch, for example.
  • You should be able to tighten the shoe firmly to your foot to ensure optimal heel hold.