Pitkät full finger -pyöräilyhanskat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

90 Hakutulokset

Pitkäsormiset hanskat maantielle, maastoon ja retkeilyyn

Pyöräilyyn suunnitellut pitkäsormiset hanskat tulevat yhä suositummiksi kaikissa pyöräilyn alalajeissa niin aloittelijoiden kuin ammattilaisten keskuudessa. Eikä mikään ihme, kun ottaa huomioon kuinka hyvän otteen ja mukavuuden ne tarjoavat. Ostajan oppaamme auttaa sinua oikeiden hanskojen löytämisessä ja mitä sinun tulisi niitä ostaessa ottaa huomioon.

Löydät meiltä kattavan valikoiman pitkäsormisia hanskoja niin miehille ja naisille kuin lapsillekin maantielle, maastoon ja retkipyöräilyyn. Meillä on tarjolla hanskoja kaikkiin säihin lukuisissa eri väreissä ja hintaluokissa tunnetuilta valmistajilta, kuten Roeckl, ROSE, Fox, Chiba, GripGrab, Ziener ja monta muuta.


Vaahtomuovi- vai geelipehmuste?

Pyöräillessä pienet värinät ja iskut väsyttävät käsiäsi koko ajan. Jatkuva rasitus voi johtaa ennenaikaiseen käsien väsymiseen. Estääkseen tämän monissa hanskoissa on vaahtomuovista tai geelistä valmistettuja pehmusteita kämmenissä. Tässä muutamia eri hanskatyyppien eroja:

  • Vaahtopehmuste: Useimmissa pyöräilyhanskoissa on integroitu vaahtomuovinen pehmusteosa. Pehmuste puristuu kasaan iskuista ja värinästä ja tarjoaa sitä kautta tehokasta iskunvaimennusta. Jälkeenpäin pehmuste palaa takaisin pehmeään, joustavaan alkutilaansa.
  • Geelipehmuste: Vielä paremman iskunvaimennuksen voi saavuttaa käyttämällä geelipehmusteita, joita löytyy myös joistakin pitkäsormisista pyöräilyhanskoista. Nämä hanskat vaimentavat iskuja ja värinää vielä paremmin. Geelipehmuste muotoutuu ohjaustangon ja käsien mukaan ja tarjoaa tehokasta vaimennusta.

Pitkäsormiset hanskat kesäkäyttöön

Pyöräilyhanskat ovat kätevä varuste kesälläkin. Erityisesti kuumina kesäpäivinä ja kovatehoisissa harjoituksissa kädet voivat hikoilla paljon, mikä heikentää otetta ohjaustangosta. Tähän kesähanskat ovat oiva ratkaisu. Kevyiden, hengittävien, teknisten materiaalien ansiosta ne tarjoavat erittäin tehokkaan kosteuden siirron ja pitävät siten kädet mukavan viileinä ja kuivina. Lisäksi kämmenosien materiaali, joka on useimmiten synteettistä nahkaa, tarjoaa erinomaisen pidon ohjaustankoa vasten. Pidä pyörä hallinnassa myös kesällä!

Kesällä tarvitset tehokasta hengittävyyttä, jotta kätesi eivät hikoile liikaa. Erityisesti kesäkäyttöön suunnitellut hanskat tehdään kevyiksi ja ilmaviksi hyödyntäen verkkomateriaaleja. Näin voidaan saavuttaa erinomainen hengittävyys ja ilmanvaihto.

Roeckl-hanskat tarjoavat erityisen ominaisuuden. Joissakin Roecklin hanskoissa on erityisestä SunTan-materiaalista valmistettu takaosa, joka ei estä ruskettumista. Kätevä ominaisuus, joka vähentää rusketusrajojen syntymistä!


Pitkäsormiset hanskat talvikäyttöön

Suosittelemme panostamaan kunnollisiin pyöräilyyn suunniteltuihin talvihanskoihin, jos haluaa pyöräillä myös kylmimpään vuodenaikaan. Laadukkaat talvipyöräilyhanskat suojaavat tehokkaasti tuulelta, kylmältä pakkaselta ja kosteudelta. Täältä voit lukea vinkkejä sopivien talvihanskojen valintaan:

  • Lämpimät pyöräilyhanskat – Klassiset thermo-hanskat tarjoavat käsille ja sormille suojaa kylmää vastaan. Näiden hanskojen materiaalit on valittu ensisijaisesti suojaamaan kylmältä lämpötilalta eristämällä. Suosittuja tähän käytettyjä materiaaleja ovat esim. Primaloft ja fleece. Nämä materiaalit pitävät kätesi lämpiminä ja tarjoavat myös jonkin verran suojaa tuulta ja sadetta vastaan. Sopivat parhaiten kylmille päiville hyvässä säässä.
  • Tuulenpitävät pyöräilyhanskat – Joissakin pyöräilyhanskoissa on menty askeleen pidemmälle ja niihin on integroitu tuulta pitävä kalvo. Hanskojen materiaalissa on äärimmäisen ohut muovinen kalvo, joka estää tuulta tunkeutumasta läpi. Mikroskooppisen pienet reiät kalvossa päästävät kuitenkin vesihöyryn kulkemaan läpi ja siten hien siirtymään ulos hanskoista pois iholta. Tuulenpitävä kalvo tarjoaa siten erinomaisen yhdistelmän tuulenpitävyyttä ja hengittävyyttä. Samanaikaisesti tuulenpitävä kalvo on myös vettä hylkivä, mikä tarkoittaa sitä, että hanskat suojaavat myös sadekuuroilta. Suosituin tuulenpitävä kalvo on GORE WINDSTOPPER. Täydellinen valinta tuuliseen säähän, kunhan ei sada kaatamalla.
  • Vedenpitävät hanskat – Epävakaassa säässä pyöräillessä suosittelemme käyttämään vedenpitäviä hanskoja, joissa on tuulen- ja vedenpitävä kalvo. Näissä pyöräilyhanskoissa on integroituna ohut muovinen kalvo, joka estää tuulen ja veden tunkeutumasta läpi. Kalvomateriaalin mikroskooppiset reiät ovat huomattavasti vesipisaraa pienempiä – minkä ansiosta ne päästävät hikoillessa muodostuvan vesihöyryn ulos. Näin vedenpitävällä kalvolla varustetut hanskat tarjoavat tehokkaan suojan tuulelta ja sateelta samalla, kun ne ovat myös hengittäviä. Suosittuja vedenpitäviä kalvoja ovat esim. GORE-TEX ja EUROTEX. Täydellinen valinta epävakaaseen säähän!

Muita pyöräilyhanskojen ominaisuuksia

  • Otetta parantavat silikoniprintit – Monissa hanskoissa on erityiset hyvin pitävästä silikonista tehdyt ohuet printit kämmenosioissa. Tämä takaa erinomaisen otteen ohjaustangosta, jarrukahvoista ja vaihdevivuista.
  • Hi-vis-vaatteet – Jos käytät pimeässä pyöräillessä vain tummia vaatteita, kohoaa liikenneonnettomuuksien riski merkittävästi. Perinteisten mustien, punaisten, sinisten jne. hanskojen lisäksi valikoimastamme löytyy myös kirkkaita neonvärisiä hanskoja. Nämä ns. hi-vis-hanskat näkyvät erinomaisesti pimeässä ja niiden suuret heijastavat pinnat auttavat muita huomaamaan sinut liikenteessä. Tämä on erityisen suositeltava ominaisuus talvihanskoissa!
  • Kosketusnäyttöyhteensopivuus – Pysähdyt hetkeksi, otat älypuhelimen taskustasi ja haluaisit vain vaihtaa kappaletta... ja sinun täytyy vain tätä varten ottaa ulkona kylmässä hanska pois kädestä. Välttyäksesi tältä, ovat monet hanskat varustettuja erityisellä materiaalilla, jota on ommeltu hanskojen sormenpäihin, jotta kosketusnäyttöjä voisi käyttää hanskat kädessä. Tuotekuvauksessa on erikseen maininta, jos hanskat toimivat kosketusnäyttöjen kanssa.

Näillä kätevillä vinkeillä oikeiden pitkäsormisten pyöräilyhanskojen löytämisen pitäisi olla hieman helpompaa. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään, jos tarvitset lisää vinkkejä.

Löydät meiltä kattavan valikoiman pitkäsormisia hanskoja niin miehille ja naisille kuin lapsillekin maantielle, maastoon ja retkipyöräilyyn. Meillä on tarjolla hanskoja kaikkiin säihin lukuisissa eri väreissä ja hintaluokissa tunnetuilta valmistajilta, kuten Roeckl, ROSE, Fox, Chiba, GripGrab, Ziener ja monta muuta.