Lyhyet pyöräilyhanskat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

54 Hakutulokset

Lyhytsormiset hanskat pyöräilyyn maantielle, maastoon ja retkeilyyn.

Kesällä pyöräillessä ovat pyöräilyhanskat olennainen osa varustusta. Kevyet ja hengittävät hanskat tekevät pyöräilystä nautinnollisempaa pehmusteiden ansiosta ja ne takaavat hyvän otteen ohjaustangosta. Käytännöllinen ostajan oppaamme auttaa sinua valitsemaan oikeat pyöräilyhanskat kesäkeleille.

Valikoimastamme löydät ilmavat pyöräilyhanskat kesäkäyttöön niin miehille ja naisille kuin lapsillekin. Tutustu lyhytsormisten maantiepyöräilyhanskojen ja maastopyöräilyhanskojen valikoimaan. Meiltä löydät tuotteita kaikista hintaluokista lukuisissa eri koissa ja väreissä tunnetuilta merkeiltä, kuten ROSE, assos, Castelli, Chiba, Northwave, Roeckl ja monelta muulta!


Keveys on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista – oikea materiaali pyöräilyhanskoille

Erityisesti kesällä on tärkeää, että pyöräilyhanskat ovat kevyet ja hengittävät. On olemassa monia eri materiaaleja mistä valita. Erityisen suosittuja lämpimille keleille ovat verkkomateriaalit, jotka siirtävät tehokkaasti kosteuden ja kuumuuden pois iholta. Näin kätesi pysyvät mukavan kuivina ja viileinä kuumallakin säällä.

Osa valmistajista, kuten esim. Roeckl käyttävät materiaaleja kuten SunTan, joka vähentää rusketusrajojen syntymistä päästämällä osan valosta materiaalin läpi.

Useimmissa pyöräilyhanskoissa kämmenosa on tehty synteettisestä nahasta, joka tarjoaa hyvän hengittävyyden ja samalla myös erinomaisen otteen ohjaustangosta.


Geeli- vai vaahtopehmuste

Epätasaisella alustalla pyöräillessä iskut ja värinät pääsevät etuhaarukan ja ohjaustangon kautta käsiisi. Jatkuva pienten värinöiden aiheuttama kuormitus voi johtaa käsien väsymiseen. Väsymistä voi vähentää käyttämällä hanskoja, joissa on vaahtomateriaalista tai geelistä tehdyt pehmusteet. Tästä voit lukea lisää tehdäksesi oikean valinnan:

  • Vaahtomateriaali: Klassinen pyöräilyhanskojen vaahtomateriaali puristuu kasaan iskuista ja palautuu sen jälkeen alkuperäiseen muotoonsa.
  • Geeli: Vielä parempaa iskunvaimennusta varten on olemassa pyöräilyhanskoja, joissa on geelipehmusteet kämmenissä. Geelimateriaali vaimentaa iskuja ja värinää tasaisemmin ja tarjoaa siten paremman suojan käsillesi.

Pyöräilyhanskojen käytännöllisiä ominaisuuksia:

  • Pitoa parantavat silikoniprintit: Monet hanskat ovat varustettuja silikoniprinteillä kämmenissä. Ne takaavat hyvän otteen ohjaustangosta hikisilläkin käsillä tai sateessa.
  • Vetonauha: Monissa hanskoissa on pieni nauha sormien välissä, mitä käyttäen hanskat voi riisua ilman että ne kääntyvät nurinpäin. Silloin sinun ei tarvitse kääntää hanskoja takaisin oikein päin ennen uutta pukemista.
  • Tarranauhat: Monissa hanskoissa on säädettävä tarranauhakiristys ranteen ympäri varmistamassa hyvän istuvuuden. Tämän avulla hanskat istuvat napakasti ja ne ovat myös helposti ja nopeasti säädettävissä.
  • Elastiset materiaalit: Elastisilla materiaaleilla hanskat voidaan tehdä napakasti istuviksi myös ilman erillistä tarrakiristystä. Näin suunnitellut hanskat istuvat yleensä vielä napakammin eivätkä ne voi vahingossa aueta kesken lenkin.
  • Terry thumb: Joissakin hanskoissa peukalon kohdalla on erityisen imukykyistä materiaalia. Tämän avulla voit kätevästi pyyhkäistä hien ja lian naamalta vauhdissa.

Näillä kätevillä vinkeillä sinun pitäisi helpommin löytää juuri sinulle sopivat pyöräilyhanskat maantiepyöräilyyn, pyöräretkeilyyn tai maastopyöräilyyn. Jos sinulla on vielä kysyttävää esim. pyöräilyhanskoista, voit ottaa yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Löydät meiltä kattavan valikoiman pyöräilyhanskoja niin miehille ja naisille kuin lapsillekin. Tutustu valikoimamme maantie- ja maastopyöräilyhanskoihin kaikissa väreissä ja hintaluokissa tunnetuilta valmistajilta, kuten ROSE, assos, Castelli, Chiba, Northwave, Roeckl ja monet muut!