• Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

1 Hakutulokset

Tarvikkeet MTB Goggles -ajolaseille

Vaihtolinssit, tear off -repäisykalvot ja muuta

Meiltä löydät kattavan valikoiman tarvikkeita MTB goggles -ajolaseille. Valikoimaamme kuuluu muun muassa tuotteet merkeiltä 100%, FOX ja O‘NEAL. Jos et ole varma siitä, mikä osa sopii sinun ajolaseihisi, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielelllään!

Vaihtolinssit MTB goggles -ajolaseihin

Maastopyöräilyyn suunnitellut goggles-lasit joutuvat usein kovaan käyttöön. Toistuva kosketus likaan, mutaan ja pölyyn, linssien pesemättömyys, varastointi puhelimen ja avainten kanssa samassa paikassa repussa jne. saavat helposti aikaan naarmuja laseihin. Oneksi jotkut valmistajat tarjoavat goggles-laseihinsa yhteensopivia vaihtolinssejä. Tällä tavoin voit helposti vaihtaa vaurioituneen tai naarmuuntuneen linssisi uuteen. Linssin voi myös vaihtaa jos haluaa laseihinsa toisen väriset linssit.

Tear off -repäisykalvot goggles-laseihin – kirkas näkökenttä käden käänteessä

Oletko joutunut pysähtymään DH-radalla putsataksesi goggles-lasien linssit? Ei hyvä idea! Tätä varten repäisykalvot (tear offs) on kehitetty. Nämä muoviset kalvot asennetaan linsseissä oleviin erityisiin kiinnikkeisiin. Kun nämä ovat käytössä, tulee vain kalvo likaiseksi ja goggles-ajolasien linssit pysyvät koko ajan puhtaana. Repäisykalvojen suuri hyöty on se, että sinun tarvitsee vain repäistä uloin kalvo irti ajaessasi nähdäksesi taas kirkkaasti eteesi! Superhelppoa ja erittäin kätevää. Tear off -repäisykalvot tulevat yleensä 10 tai 20 kalvon pakkauksissa ja ne on suunniteltu erityisesti tiettyä goggles-lasimallia varten sopiviksi.

Osta MTB goggles -ajolaseihisi yhteensopivia tarvikkeita ja varaosia tunnetuilta merkeiltä, kuten 100%, FOX ja O’NEAL!