• Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

3 Hakutulokset

Tarvikkeet aurinkolaseille ja urheilulaseille

Välineet linssien puhdistamiseen, linssit vahvuuksilla, vaihtolinssit ja paljon muuta

Meiltä löydät urheilulaseihisi sopivat varaosat ja tarvikkeet. Valikoimastamme löydät varaosia muun muassa tuotemerkeille RUDY PROJECT, ROSE ja OAKLEY. Jos et ole varma mikä osa sinun urheilulaseihisi sopii, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään!

Vaihtolinssit

Monista aurinkolaseista voi tehdä huomattavasti monipuolisempia vaihtelevia sääolosuhteita varten vaihtolinssien avulla. Lisäksi jos linssit naarmuuntuvat, kannattaa monesti aurinkolaseihin vain hankkia uudet linssit eikä kokonaan uusia aurinkolaseja. Vaihtolinssien avulla voit muuntaa urheilulasit sopimaan täydellisesti niin aurinkoiseen kesäpäivään kuin pilviseen säähän tai illan hämärään. Löydät valikoimastamme eri värisiä vaihtolinssejä lukuisille eri merkeille ja malleille.

Puhdistustarvikkeet

Jos pidät aurinkolaseistasi, sinun kannattaisi myös pitää niistä hyvää huolta ja puhdistaa ne silloin tällöin. Esimerkiksi kuumat olosuhteet, hiki ja lika kuluttavat materiaaleja nopeasti. Kulumista voi vähentää ja estää oikeanlaisilla ylläpitotuotteilla ja pesutuotteilla. Valikoimastamme löydät pesuaineet, puhdistuspyyhkeet ja kokonaisia pesutarvikepakkauksia, jotka soveltuvat tähän tarkoitukseen täydellisesti. Pidä huolta aurinkolaseistasi!

Optiset insertit

Optiser insertit ovat oiva valinta silmälasien käyttäjille, jotka haluavat käyttää aurinkolasejaan vahvuuksilla varustetuilla linsseillä. Insertit on erityisesti suunniteltu yhteensopiviksi tietyn aurinkolasimallin kanssa ja ne ovat helppoja kiinnittää paikalleen. Kevyessä muovisessa kehyksessä on kiinnikkeet linssejä varten, joten saat helposti hankittua juuri oikeanlaiset linssit yhdessä optikkosi kanssa. Useimmiten optinen insertti on yhteensopiva +/- 2 diopterille, mutta tietyissä tapauksissa jopa +/- 4 diopteria voi olla mahdollista. Ole yhteydessä optikkoosi linssien tilaamista ja valmistusta varten.

Varaosat

Tuotevalikoimaamme kuuluu myös kattava valikoima varaosia aurinkolaseille ja urheilulaseille. Tarvitsit sitten uuden nenäsillan tai sankojen pehmusteet – yhteensopivat oikeat varaosat antavat urheilulaseillesi parhaan toimivuuden ja niiden ansaitseman faceliftin. Tutustu valikoimaame ja löydä juuri sinullle oikeat varaosat aurinkolaseihisi.

Osta aurinkolaseihisi sopivat varaosat tunnetuilta valmistajilta, kuten OAKLEY, ROSE, RUDY PROJECT ja monet muut!