•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa
537

XC

XC

XC-pyörät – maastopyörät kilpailuihin ja harjoitteluun


MAASTOPYÖRÄILYN JUURILLA

XC ei ole pelkästään maastopyöräilyn kilpailumuoto, vaan myös se mistä nykypäivän maastopyöräilyn kehitys on alkanut. Sydän tykyttää ja kuljet huimaa vauhtia halki metsän keskittyen täysin edessäsi olevaan polkuun. Etsit nopeinta linjaa juuria ja kiviä välttäen. Ohjaat pyörää millimetrin tarkkuudella ja tunnet vauhdin hurman. Lähde tutkimusmatkalle luontoon täysjoustolla tai jäykkäperällä ja tunne eläväsi.

XC-pyörät suunnitellaan voittamista varten oli kyseessä sitten MM-kisat tai lähimaaston suosikkipolkupätkä. Myös rauhallisemmalla lenkillä on mahtava tunne ajaa vähän kovempaa hetken aika. Tämän kategorian pyörät kirjaimellisesti auttavat sinua eteenpäin, jotta voisit nauttia vauhdin hurmasta. Pyörät on suunniteltu vauhtia ja kilpailemista varten metsissä. Ne ovat kevyitä, nopeita ja monipuolisia. Sinun ei tarvitse olla kisakuski nauttiaksesi kevyestä ja tehokkaasta pyörästä – luonnosta nauttiminen hieman paksummilla ja pitävillä renkailla kiehtoo niin aloittelijoita kuin ammattilaisia.

Älykkäästi suunnitellut yksityiskohdat ja kevyt runko tehokkaalla geometrialla sekä loistavasti toimivalla iskunvaimennuksella – näistä rakentuu nopea pyörä. Juuri sellaisia meidän pyörät ovat. Ne ovat tehokkaita, vahvoja ja kestäviä. On sinusta kiinni valitsetko mieluummin jäykkäperän vai täysjouston. ROSEn XC-pyörät ovat täydellisiä heille, jotka rakastavat vauhtia. Kaikki, jotka haluavat ajaa kovaa maastossa tai vain nauttia luonnosta kevyellä pyörällä löytävät meiltä käyttötarkoitukseensa täydellisen pyörän.