Downhill

0 Hakutulokset

Downhill

Downhill


Downhill is where the fun begins!


DOWNHILL – THE THRILL OF SPEED

Kun puhutaan nopeasta mäen laskemisesta ovat nämä pyörämaailman F1-kilpureita. Suunniteltu ja rakennettu kovaa vauhtia varten, ne laskevat muhkeilla ja karkeakuvioisilla renkaillaan mäkiä paikoissa missä hädin tuskin pystyy kävelemään. Näiden pyörien jokainen millimetri ja gramma suorastaan vaatii juurien peittämiä polkuja, teknisiä kivikoita ja useiden metrien pituisia hyppyjä. Tavoitteena on päästä alas mahdollisimman nopeasti. DH-pyörän jokaikinen osa on suunniteltu tätä käyttötarkoitusta varten: Etuhaarukka kaksoiskruunulla, pitkä akseliväli, tehokas iskunvaimennin sekä äärimmäisen tukevat kiekot ja rungot tekevät mahdottomasta mahdollista.

THE UNCHAINED on myös suunniteltu äärimmäisiin koetuksiin – kammista stemmiin. Silti malliston hienoin versio painaa vain hiukan yli 16 kiloa, erittäin vaikuttava lukema tässä kategoriassa. THE UNCIHANED rullaa 26-tuumaisilla renkailla. Ne tarjoavat maksimaalisen tukevuuden sekä erinomaisen ketteryyden ja napakkuuden tunteen.

DH-pyörät on tehty päiville, jolloin sankarit syntyvät, isoihin tekoihin, hetkiin jotka jäävät elämään ikiajoiksi. DH-kilpailussa tavoitteena on seistä podiumilla ylimpänä, kaikkien muiden yläpuolella. Lajin vetovoima löytyy koetuksen yksinkertaisuudesta. Se on kiehtova taistelu kelloa vastaan, jonka sekunnit tikittävät armottomasti. Tämä ei ole kauneuskilpailu, ryhdistä ei jaeta lisäpisteitä – voittaja on se, joka ensimmäisenä yltää maaliviivalle. Se on ainoa asia mikä lasketaan. Ajotaito ja keskittyminen ovat yhtä ratkaisevassa asemassa kuin taitoihisi sopiva ja kehittymistäsi eteenpäin vievä pyörä.

Ja aivan kuin F1-kilpailuissa, viimeinen prosentti saattaa ratkaista voiton tai häviön. Pyöräsi on oltava täydellisissä säädöissä sinua varten, ja siinä konfiguraattorimme auttaa sinua. Voit valita kattavasta valikoimasta osia, joilla saat DH-pyöräsi räätälöityä juuri sinun käyttötarkoitukseesi ja tarpeisiisi sopivaksi. Materiaalit, ohjaustangon leveys, kiekkovalinta, renkaat ja jopa grippien väri! Tee THE UNCHAINED:sta sinun pyöräsi!