•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa
563 Hakutulokset

Bicycle tyres and inner tubes

Renkaat ja sisärenkaatTäältä löydät kattavan valikoiman pyöränrenkaita ja sisärenkaita. Sekä pyöränrenkaat että sisärenkaat kannattaa valita tarkasti käyttötarkoituksen ja tarpeiden mukaan. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota kokoon, leveyteen ja painoon. Meillä on tarjolla laaja valikoima tuotteita lähes jokaiselle rengaskoolle niin trekking-pyöriin ja maastopyöriin kuin maantiepyöriin ja triatlonpyöriin.

Yleisesti ottaen kapeammat renkaat ovat kevyempiä, mutta ne täytyy yleensä täyttää korkeampaan ilmanpaineeseen rengasrikkojen välttämiseksi. Leveämmillä renkailla on parempi pito ja ne ovat myös mukavampia, koska niissä voi käyttää pienempää painetta, minkä ansiosta ne joustavat enemmän. Sielät renkaat, eli ”sliksit” rullaavat paremmin asfaltilla, kun taa kuvioidut renkaat tarjoavat paremman pidon märällä ja vaihtelevalla alustalla. Integroitu pistosuojaus tekee pyöräilystä huolettomampaa, mutta tuo yleensä myös lisää painoa pyörivään massaan.

Perinteisten avorenkaiden ohella meillä on myös tarjolla vanteelle liimattavia tuubirenkaita ja jatkuvasti kasvavassa suosiossa olevia tubeless-renkaita, joilla voi ajaa ilman sisärenkaita.  

Tavikevalikoimastamme löydät pyörääsi juuri oikean tubeless-sarjan, venttiilejä, paikkaussarjoja ja paikkausaineita.  sprays.