Zimtstern

Trendikkäitä urheiluvaatteita

Vaatteet

  • Lajittelu:

0 Hakutulokset

No products found!

Zimtstern on kahden intohimoisen lumilautailijan vuonna 1995 perustama urheiluvaateyritys. Yritys, joka aloitti toimintansa pienenä tee-se-itse-yrityksenä autotallissa, on kehittynyt äärimmäisen tyylitietoiseksi tuotemerkiksi, joka vaikuttaa urheiluvaatetrendeihin ympäri maailman. Nykypäivänä Zimtstern on edelläkävijä niin lasketteluvaatteissa kuin pyöräilyvaatteissa. Zimtstern on erityisen hyvin tunnettu innovatiivisesta hengestään ja nuorekkaan tuotekehitystiimin luovuudesta sekä vastuullisista valmistusmenetelmistä. Zimtstern suunnittelee ja kehittää pyöräilyvaatteita tyylitietoisille pyöräilijöille ja tekee vaikutuksen nuorekkaalla designillaan. Sveitsiläisen Zimtsternin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa t-paitoja, pitkähihaisia pyöräilypaitoja, ajopaitoja, pyöräilytakkeja, pyöräilyshortseja ja pitkiä pyöräilyhousuja. Tietenkin Zimtsternin tuotevalikoimassa on omat mallistona miehille janaisille, joten Sveitsissä valmistetu huippulaatuiset pyöräilyvaatteet sopivat täydellisesti niin tyylitietoisille naisille kuin miehille.

Zimtstern-urheiluvaatteet – Pyöräilyvaatteita, jotka tarjoavat enemmän kuin pelkkää hyvää istuvuutta  
Laatutietoisuus ja ympäristöystävällisyys ovat kaksi erittäin tärkeää arvoa tässä yrityksessä, joka on jo saanut paljon tunnustusta toimistaan ympäristön ja reilujen tuotanto-olosuhteiden eteen. Zimtsternin valmistamien pyöräilyvaatteiden materiaalien alkuperä on jäljitettävissä ja tuotantoketju läpinäkyvä. Zimtstern on sitoutunut tarjoamaan urheilijoille enemmän kuin pelkkää hyvää istuvuutta urheiluvaatteillaan ja valmistaa pyöräilyvaatteensa korkeimmilla laatuvaatimuksilla. Zimtstern tuottaa urheiluvaatteensa maailman tekstiilialan tiukimpia ympäristömääräyksiä ja terveysmääräyksiä noudattaen. Kaikki Zimtstern-tuotteet on valmistettu bluedesign-standardin mukaisesti ja ne noudattavat tiukimpia ympäristö- ja terveysvaatimuksia tuotantoketjussaan. Kuten Zimtsternilla sanotaan: What you wear if you care.

Suorituskykyisiä vaatteita Zimtsternilta – Luovuudella suunniteltuja pyöräilyvaatteita
Zimtstern on tehnyt määrätietoisesti arvojensa mukaista työtä perustamisestaan asti vuodesta 1995. Perustamisestaan lähtien Zimtsternin luova tuotekehitystiimi, sponsoroidut urheilijat ja yritysken omat pyöräilijät ovat kehittäneet teknisiä huippulaatuisia vaatteita vastaamaan kovimpia vaatimuksia kaikissa maastoissa. Niin kivikkoisissa alamäissä ja hyppyreissä kuin asfaltilla Zimtstern pitää erityisen tärkeänä huipputason suorituskykyä ja tyylikästä designia. Zimtsternin pyöräilyhousut ovat erittäin mukavia käyttää ja niissä on lukuisia käytännöllisiä ykstyiskohtia, kuten vetoketjulliset taskus lahkeissa. T-paidat vamlisteaan 100-prosenttisesta puuvillasta ja mitä tulee designiin Zimtstern tarjoaa pyöräilijöille tuotteita, jotka ovat yhtä nuorekkaita, trendikkäitä ja dynaamisia kuin käyttäjänsä. Valikoiman tuotteista on saatavilla koot S-XL.