Vittoria

Pyörien renkaat ja sisärenkaat ammattipyöräilyyn

Pyöränosat

  • Lajittelu:
  • Lisää vaihtoehtoja less filters

16 Hakutulokset

Vittoriasta on tullut erittäin suosittu rengasvalmistaja pyöräilijöiden keskuudessa tämän italialaisen yrityksen valtavan teknologisen osaamisen ansiosta. Vittoria on erikoistunut pyörien renkaiden valmistamiseen ja on jo vuosikymmeniä tehnyt maailman parhaiden ammattilaisten käyttämiä renkaita. Pyöräilyn legendat kuten Moser, Hinault, Indurain, Ullrich, Pantani, Cipollini, Menchov, Sastre ja Monte muut ovat saavuttaneet suuria voittoja Vittorian renkailla. Pyöränrenkaiden valmistajan ja ammattipyöräilijöiden välinen yhteistyö on tärkeä osa tuotekehitystä renkaiden ja sisärenkaiden kehittämisessä.

Vittoria – Renkaat maantielle ja maastoon yhdeltä valmistajalta
Vittorialla on jo yli 60 vuotta kokemusta renkaiden valmistamisesta ja yritys on askel askeleelta vuodesta 1953 alkaen kivunnut maailman parhaiden rengasvalmistajien joukkoon. Nykypäivänä yrityksen huipputason teknologinen osaaminen hyödynnetään täydellisesti pyöräilymaailmaa mullistavien innovaatioiden kehittämisessä. Vittoria kehittää ja valmistaa tuotteita kaikkiin pyöräilyn alalajeihin arjen kaupunkipyöräilystä ammattipyöräilyn kovimpaan kärkeen, niin maastoon kuin maantielle. Vittorian huipputeknologiasta eivät hyödy pelkästään parhaat huiput, vaan parhaat teknologiat ovat laajasti saatavilla myös harrastepyöräilijöille ja kuntoilijoille. Aiemmin Vittorian maastorenkaat valmistettiin pitkään omalla merkkinimellä GEAX.

Puuvillaa ja grafeenia – Koe tulevaisuus Vittorian huippulaatuisilla tuubirenkailla
Vittoria auttaa pyöräilijöitä saavuttamaan tavoitteensa nopeilla, laadukkailla ja kestävillä renkailla ja sisärenkailla – tietäen, että pysyäkseen huipulla täytyy aina olla askeleen edellä. Vittoria valmistaa tehtaallaan Thaimaassa yli 7 miljoonaa pyörän rengasta ja lähes miljoona puuvillaa hyödyntävää rengasta vuodessa. Siten Vittoria Industries Ltd. on yksi maailman suurimmista pyörän renkaiden asiantuntijoista ja valmistajista.