Time

High-tech-tuotteet pyörällesi – polkimet ammattipyöräilijöille

Pyöränosat

  • Lajittelu:

7 Hakutulokset

Pyöränosien valmistaja TIME on jo pitkään ollut erittäin tunnettu tuotemerkki pyöräilijöiden keskuudessa. Yrityksen tuotteet, kuten lukkopolkimet ja lukkopolkimien klossit, ovat pitkän ja intensiivisen tuotekehitystyön tuloksia. TIME kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja parantaa olemassa olevia tuotteitaan yhteistyössä ammattipyöräilijöiden, urheilutieteiden tutkijoiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Roland Cattin perusti TIMEn vuonna 1986. Siitä lähtien pyöräilytarvikkeiden ja pyöräilytuotteiden valmistajan tuotteita on aina ollut ammattipyöräilijöiden jalkojen alla. Olemassa olevien tuotteiden jatkuva parantelu ja kehittäminen on yrityksen filosofialle tunnusomaista ja auttaa yritystä nostamaan riman yhä korkeammalle mitä tulee laatuun, teknologiaan, työn laatuun, toimivuuteen, kestävyyteen, mukavuuteen ja muotoiluun. TIME-polkimet ja -klossit suunnitellaan aina parantamaan pyöräilijöiden suorituskykyä niin kuntoilussa kuin ammattilaisten Pro Tourilla.

High-tech-tuotteita pyörällesi – ammattilaistenkin poljinvalinta
TIME-polkimet ovat high-tech-tuotteita, joita käytetään jopa kansainvälisen tason ammattilaiskisoissa pyöräilyssä. Timen polkimet ovat alan ehdotonta kärkeä. Polkimet suunnitellaan asettamaan jalkasi ja kantapääsi täydelliseen asentoon parasta voimansiirtoa ja voimantuottoa varten, kuitenkin tinkimättä liikkuvuudesta ja mukavuudesta. Lukkopolkimien avauskulma on tarkasti valittu nopeaa irrottamista varten helposti ja turvallisesti. Lukkopolkimet valmistetaan teräksestä ja hiilikuidusta, jotta ne olisivat kevyitä ja silti erittäin kestäviä. Taso, jota vasten kenkä nojaa tehdään erittäin kestäväksi, jotta polkimista saataisiin mahdollisimman pitkäikäiset kovassakin käytössä.

Laadukkaat klossit lukkopolkimiisi
TIME valmistaa myös klosseja, jotka sopivat täydellisesti heidän lukkopolkimiinsa. Nämä erittäin kevyet viimeisintä teknologiaa hyödyntävät klossit ja lukkopolkimet ovat tunnettuja matalasta ”stack heightista”, eli kengänpohjan ja polkimen akselin välisestä korkeudesta. Lyhyt kengän ja poljinakselin välinen etäisyys takaa erinomaisen tuntuman ja pyörän hallittavuuden kaikilla alustoilla kuin myös loppukireissä. Vapaan sivuttaisliikkeen määrä on optimoitu parasta toimivuutta ja tuntumaa varten pitäen kuitenkin polkimet mukavina käyttää. Klossit ovat helppoja asentaa kengänpohjiin. Lukkopolkimien klossien koko ja paino takaavat maksimaalisen suorituskyvyn. Klossien mukana toimitetaan myös laadukkaat ruuvit varmaa ja tukevaa kiinnittämistä varten. Lukkopolkimien klossien mitat ja muotoilu on suunniteltu tarkasti takaamaan tukevan kontaktin kengän ja polkimen välillä myös ääriolosuhteissa. Klossien irrottamiseen vaadittava kulma on valittu huolellisesti, jotta TIME voi taata polkimilleen täydellisen toimivuuden ja suorituskyvyn.