•  50 000 tuotetta saatavilla heti toimitukseen
  •  Ilmainen palautus (kaikista EU-maista)
  •  Henkilökohtaista neuvontaa pyörän hankintaan
  •  30 päivän palautusoikeus
  •  Pyörät kootaan Saksassa

Stan's NoTubes
STAN’S TUBELESS KIT TARJOAA TUBELESS-JÄRJESTELMÄN HYÖDYT TAVALLISILLE RENKAILLE

Stan’s NoTubes New Yorkin Big Flats -alueelta on ottanut tehtäväkseen rengasrikkojen eliminoimisen. Heidän tubeless-pakettinsa avulla tavalliset avovanteet ja -renkaat voidaan muuntaa luotettavaksi sisärenkaattomaksi järjestelmäksi kädenkäänteessä. Stan’s -renkaanpaikkausneste – eli ”litku”, jota on myös saatavilla erikseen aivan kuten muutkin valmistajan tarvikkeet – paikkaa välittömästi ja pysyvästi jopa 6 mm:n pituiset reiät. Renkaanpaikkausnestettä voi käyttää sekä tubeless-renkaille että tavallisille renkaille muutossarjan kanssa ja se tiivistää renkaat varmasti jopa seitsemäksi kuukaudeksi.

Erityisen jäätymistä estävän ainesosan ansiosta paikkausneste, eli litku, toimii hyvin myös Suomen talvessa jopa -30°C:n lämpötilassa.

Erityinen muunnossarjan hyöty on, että voit käyttää jo olemassa olevia renkaiden ja vanteiden yhdistelmiä eikä uusiin osiin tarvitse sijoittaa suuria summia rahaa. Vaikka tubeless-järjestelmät ovat tulleet yhä suositummiksi viime vuosina, suuri osa pyöräilijöistä ei vielä tahdo maksaa kalliista uusista osista. Heille Stan’s No Tubes -muunnossarjat ovat varteenotettava vaihtoehto.
 
Sisärenkaattoman järjestelmän hyödyt ovat laajasti tunnettuja. Pienempi pyörivä massa sisärenkaan poistamisen ansiosta tekee pyörästä ketterämmän ja parantaa kiihtyvyyttä sekä vierintävastusta. Tiivistysaineella on pieniä reikiä paikkaava ominaisuus, mikä parantaa renkaiden kestävyyttä ja mahdollistaa siten vielä ohuempien ja kevyempien renkaiden käytön. Asennus ja käyttöönotto on yhtä yksinkertainen kuin itse konsepti ja onnistuu hetkessä.

Stan’s NoTubes tarjoaa erilaisia valmiita paketteja 24”, 26” ja 29” kokoisille renkaille Freeride-, XC- ja AM-käyttöön.

Stan’s NoTubes -tuotteiden luotettavuus palkittiin halutulla Interbike-palkinnolla kategoriassa “Best Brand Value to Customer” vuonna 2014.

Stan’s NoTubes on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka arvostavat sisärenkaattomien renkaiden hyötyjä.